Mit tehetek ha állandóan ugat a szomszéd kutyája?
Figyelt kérdés
A szomszéd 💩ik rá, beszéltünk velük és annyit válaszoltak, hogy ők nem hallják... ez vagy hatalmas kamu vagy csak szimplán ignorálják. Engem egy csomószor felébreszt, pedig mi viszonylag messze vagyunk, nem az ablakunk alatt ugat.nov. 3. 22:37
1/9 anonim válasza:
Nagyon semmit nem tudsz tenni, esetleg szólj a szomszédnak még egyszer. A kutya sok minden miatt is ugathat: szorongás, rossz szokás...
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy társas házban laktok-e vagy magánházban. Társasházban kell beleegyezői nyilatkozat a szomszédoktól, hogy tarthat kutyát. A magánháznál a kutya volt ott előbb vagy ti? Az utóbbi esetben szintén kérni kell beleegyezőit (de ebben nem vagyok 100% biztos). Mindenre van jogszabály, ahogy erre is.
3/9 anonim válasza:
Lehet tényleg igazat mond. Nálunk olyan az akkusztika, hogy simán hallani más emeleteket, nem csak az alsó-felső szomszédot. Én is hallottam, hogy pár emelettel lejjebb ugat a kutya és nekem szólt az egyik szomszéd, hogy nagyon hangos az én kutyám.
4/9 anonim válasza:
Szigorítani kellene a kutyatartást,mert a gazdik nagyon nemtörődöm emberek lettek.A jegyzőnél az ügyek fele állattal kapcsolatos...Egyébként a zajongót kötelezzék a zaj csökkentésére.Szereljen fel zajárnyékoló falat.
5/9 anonim válasza:
#2 Teljesen mindegy ki volt ott előbb...egy állat nem lehet több joga az embernél!
6/9 A kérdező kommentje:
Mi voltunk itt előbb természetesen, a kutya kb. 2 éve jött, egy német juhász, iszonyú cuki és imádom, de néha megőrülök tőle olyan hangos.
Nem hiszem el, hogy ők nem hallják mert nekik tényleg az ablakuk alatt ugat. Valószínűleg ők nagyon jó alvók, akik mellett felrobbanhatna a ház is, lehet ezért vettek pont ilyen házőrzőt. Na mindegy, majd igyekszünk megint beszélni velük. Amúgy a többi szomszédot is zavarja, tudom, hogy ők is beszéltek velük, van aki éjjel a kutyának kiabál át hogy fogja be.
A többi szomszédunk beviszi estére a kutyát a házba, meg van akinek van ilyen elektromos nyakörve. A német juhász az egyetlen kutyus akivel semmit nem csinálnak... :(
nov. 4. 08:41
7/9 anonim válasza:
Egy le nem fárasztott németjuhásznál nincs rosszabb - mondom úgy, h nekem is az van. :D
8/9 anonim válasza:
Fel kell hívni a figyelmét,hogy meddig tart a telke és azon belül azt csinál amit akar,míg másokat nem zavar.Onnantól kezdve ha nem tesz semmit,vagy csak úgy csinál mintha tenne,kimerítheti a zaklatás fogalmát,az már komolyabb ügy.
9/9 anonim válasza:
2# "Társasházban kell beleegyezői nyilatkozat a szomszédoktól, hogy tarthat kutyát." Sajnos nem. Ahhoz, hogy egy vacak, senkit sem zavaró klímát felszereltessen, kell. De kutyára nem. Amelyik politikus bevezetné ezt törvényként, arra szavaznék, bárki is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!