Hány kg a csivavátok? És mennyi idős?
Figyelt kérdés
nov. 10. 18:23
31/38 anonim válasza:
Ha van kép róluk Fb-n írhatsz a kép alá is, hátha látják, vagy kérdezd a tenyésztőtől, esetleg csivavás csoportban. Mondjuk nálunk a kennelnek van külön Fb csoportja, ott látunk más kutyákról posztot, de akkor ez sem általános.
32/38 anonim válasza:
Mondjuk érdekes, amit írt is valaki, hogy Wuuff-on van 4 alom (4,5,6,12 hetes kutyák), és mind a négy alomnál ugyanaz az apuka is. Nyilván van olyan, hogy valakinek tetszik egy kan és akkor mondjuk lehoz azzal a kannal meg egy hozzá illő szukával 2 almot, de hogy mind a 4 szukájához ugyanaz a kan illett, az kicsit fura nekem.
33/38 anonim válasza:
Ezt hívják tk-es szaporításnak. Ugyan olyan szaporítás, a vásárlók ugyan úgy szaporítót támogatnak és felelőtlenek.
Nem a törzskönyvtől lesz valami tenyésztő, az csak egy kritérium a nagyon sok közül.
34/38 A kérdező kommentje:
23-es igen,már gondolkoztam ezen párszor, hogy ez nekem is "gyanús"
nov. 22. 17:29
35/38 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy mindegyik kiskutyák ugyanaz az apja
nov. 22. 17:30
37/38 anonim válasza:
Amikor elhoztad milyenek voltak a körülmények? Szerződés? Tiszta kutya? Lehet olyan ez, mint a csönge-féle telep...
38/38 A kérdező kommentje:
Tiszta volt a kutya, minden rendben volt, a megbeszéltek szerint történt minden
nov. 28. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!