Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány kg a csivavátok? És...

Hány kg a csivavátok? És mennyi idős?

Figyelt kérdés

#kutya #csivava #Hány kg a csivavátok?
nov. 10. 18:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
39%
Nagytermetű, 4,5kg, 4 éves
nov. 10. 18:32
 2/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még szívesen várok új válaszokat:-)
nov. 10. 19:33
 3/33 anonim ***** válasza:
59%
4,5 kg-os kutya biztosan nem csivava, amikor a standard max 3 kg-ot ír elő maximum. Az valami szapis keverék lesz, első.
nov. 10. 21:04
 4/33 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, a csivavám tenyésztőtől van, törzskönyvezett és azt mondták, hogy max 2,5 kg lesz, és most 10 hónaposan 6 kg. Ezért tettem fel a kérdést🙃
nov. 10. 21:08
 5/33 anonim ***** válasza:
57%

Én egy dns vizsgálatot csináltatnék, nem-e a szomszéd mix az apja.

Azért ekkora eltérés a standardtól nem csak egy kis hiba. Melyik kennel ez?

nov. 10. 21:41
 6/33 A kérdező kommentje:
A Sweet Forever Kennelből van.:-)
nov. 11. 07:11
 7/33 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez a 6 kg borzasztó sok. Most a kutya vagy nagyon dundi, vagy “óriáscsivava”. Összehasonlításként: 10 hónapos törpe tacskóm 5 kg, múltkor találkoztunk egy felnőtt csivavával, aki feleakkora volt, mint ő.
nov. 11. 08:03
 8/33 anonim ***** válasza:
82%
Az biztosan nem csivava...
nov. 11. 08:15
 9/33 anonim ***** válasza:
61%

Nem akarlak megijeszteni, de most wuff-on van körülbelül 4 alom fent tőlük, ami elég érdekes :D

3-4-5-12 hetes kutyák, szerintem egyik tenyésztő se tervezne be 3 almot ugyanarra a hónapra.

Mondjuk a csivavákhoz nem értek:D

Esetleg képet tölts fel a kutyáról, lehet csak nagyon-nagyon túlsúlyos..

nov. 11. 10:55
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy láttad a szülőket? Mert a Facebook oldalon a kiskutyákról látok képet, de a szülőkről nem igazán. A mi tenyésztőnk pl. minden alomnak csinál külön albumot, feltesz képeket a szülőkről is eredményekkel, stb., de átvételnél is lehet látni ha más nem a szukát.

Azért valljuk be, ha nem elhízott a kutya, akkor eléggé lehetetlen, hogy két 2.5 kilós csivavának 6 kilós kölyke legyen…

Normál esetben azt mondanám, hogy írj a tenyésztőre és beszéld meg vele a dolgot.

nov. 11. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!