Hány kg a csivavátok? És mennyi idős?
Figyelt kérdés
nov. 10. 18:23
21/36 A kérdező kommentje:
Akkor ő csivava, vagy keverék?
nov. 11. 20:20
22/36 anonim válasza:
A te kutyád egyértelműen keverék. De csináltass dns tesztet és megtudod, mi van még benne.
23/36 anonim válasza:
Bocs, de nem tunik fel hogy kb koze nincs a csivavahoz??
🤣🤣
Most jot nevettem, koszi.
24/36 A kérdező kommentje:
Akkor mégis, hogy lehet az, hogy törzskönyvezett, 12 hetesen adták oda, és van weboldaluk is?????🙄🤔
nov. 12. 07:44
25/36 anonim válasza:
Alomtesókkal mi a helyzet, kérdező? Biztosan megkeresném a gazdáikat, megkérdezném ott mi a helyzet a kutyákkal, mekkorák most, stb.
26/36 A kérdező kommentje:
Szerintem azért látszik a pofiján is, még ha esetleg keverék is, hogy biztos van benne csivava.
nov. 12. 07:46
27/36 anonim válasza:
Na most nem akarlak megijeszteni, de barátnőm úgy vette anno tenyésztőtől a kutyáját, hogy a kölyök tele volt féreggel meg voltak más bajai is, két alomtesóról az állatorvosnál derült ki, hogy félig vakok, de ők is mind kaptak törzskönyvet. Nem akarok véleményt mondani erről a kennelről és a tenyésztőről, de azért nem mindenki tisztességes ebből a körből sem.
Azért kíváncsi lennék, hogy mit reagál arra a tenyésztő, mikor ráírsz, hogy aggódsz, mert pl. versenyre akarod vinni a kutyát, de az már most 3 kg-mal meghaladja a standardet, pedig nincs elhízva…
28/36 anonim válasza:
Ez ok, kérdező, hogy van benne az is, de ha én több százezret fizetek a tk-s kutyámra akkor engem nem nyugtatna meg, hogy nyomokban tartalmazza azt a fajtát is, amit kifejezetten akartam. Elhiszem hogy szereted meg aranyos, de ez akkor is átverés ebben a formában.
29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ, írok a tenyésztőnek:-)
nov. 12. 13:55
30/36 A kérdező kommentje:
25-ös, sajnos nem tudom, kinek adtak el a tesóit, de valahogy megpróbálom kideríteni🙂
nov. 12. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!