Hány kg a csivavátok? És mennyi idős?
Figyelt kérdés
nov. 10. 18:23
11/38 A kérdező kommentje:
Igen fogok nekik írni, mert, egyáltalán nem túlsúlyos. bár az nekem is gyanús, hogy már 3 hónaposan is 1,5 kg volt
nov. 11. 14:46
12/38 anonim válasza:
Ha ide nem is akarsz képet feltenni küldj már nekem esetleg egy képet a kutyádról légyszi, most már kiváncsi vagyok.
13/38 A kérdező kommentje:
Egyébként, az anyukáját láttam képen, és rá nagyon hasonlít, (bár ő nem olyan nagy,meg elég dundi) láttam képet az apukájáról is, bár ő hosszú szőrű csivava, és arra gondoltam, hogy ő nem az igazi apja, csak úgy adják be, mintha az apja lenne, mert EGYÁLTALÁN nem hasonlít rá
nov. 11. 15:34
14/38 A kérdező kommentje:
Küldök szívesen képet, ide is, csak nem tudom, hogyan kell:-(
nov. 11. 15:41
15/38 anonim válasza:
17/38 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon hosszú az egész kutya, a nyakától a farka kezdetéig kb 45 cm
nov. 11. 16:37
18/38 A kérdező kommentje:
L- es ruhákat hord😧
nov. 11. 16:39
19/38 anonim válasza:
Kérdező, ez a kutya nem csivava. Ez egy keverék. Nem kevered te a tk-et az oltási könyvvel? Ha valóban kaptál tk-et, akkor pedig nagyon átvertek, illetve hagytad magadat átverni, ha annyira nem néztél utána a kiskutyának, hogy még a szukát sem akartad megnézni és megismerni. Az még hagyján, hogy nem fajtatiszta, de mivel nagyon aránytalan, esélyes, hogy lesznek mozgásszervi gondok, ami eléggé gyakori a csivava keverékeknél.
20/38 A kérdező kommentje:
Nem, biztos, hogy törzskönyvezett, egyébként a féltesója (egy apukától vannak) ő normális testsúlyú, 2,2 kg, ezt onnan tudom, hogy ők ajánlották a tenyésztőtől.
nov. 11. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!