Tulsulyos a torpetacskom?
Féreghajtót kapott? Féreg okozhat nagy hasat
okt. 28. 20:12
Szerintem is inkább fèrges
okt. 28. 20:58
9 hetes torpetacskonak nagyon sok a 2*2 marék kaja. Nézd meg mi van a táp hátoldalán, és számold ki.
Féreghajtva volt?
okt. 28. 21:01
Az egy évesnél két maroknyi nem valami pontos mértékegység, nem mindegy, hogy egy két méter magas férfi márkáról vagy egy 150 centis nő markáról beszélünk. A két marok hány gramm? Ez kb. annyi, amennyi az adott táp adagolási útmutatóján szerepel? Első sorban azt kellene követni, aztán minimálisan eltérni valamelyik irányba, ha a kutya alkata indokolja.
De lehet férges is valóban. Kapott már féreghajtót? (2 hetes korban kellene az elsőt, onnantól kéthetente).
okt. 28. 21:05
5/10 A kérdező kommentje:
Persze kéthetente kap féreghajtot, hozzam 1 hete kerult amugy, es en most adtam neki eloszor szombaton egy negyedet kb 2 het mulva megyunk allatorvoshoz oltatni o majd beadja a masik felet ezt mondta a no akitol vettem. nemhiszem hogy az lenne, igy nem lehet ha kap ugye? illetve a ket kis bordaja igy latszik es amikor eszik es ugye meg dagibb akkor megjobban latszik nemtudom normalis e. es amugy a no mondta hogy 1 etetés két nagyobb maroknyi , viszont ugy mar tenyleg sok volt szoval ilyen atlagos maroknyit kap ugye 2x, Ja es amugy most reggel arra keltem hogy hányt 2x epét, mert ilyen sárga volt😕 ez nagy baj?
9 hetesen még nem valószínű, hogy el lenne hízva, a kölyök kutyák képesek gombócra zabálni magukat, de az elhízáshoz azért több idő kell.
A tacskó viszont valóban hajlamos az elhízásra, amire oda kell figyelni.
okt. 29. 10:24
9 hetes kutyát még napi 3x etetünk!!!!
okt. 29. 19:25
Első körben a tenyésztőtől kérdezd meg mennyire normális ez. Ha nem tenyésztős, akkor állatorvoshoz vidd. Elképzelhető, hogy féreg, vagy más egyéb betegség.
okt. 30. 07:18
9/10 A kérdező kommentje:
7 es , a tenyeszto is 2x etette ezert kap ennyiszer mert mar megszokta ezt
10/10 anonim válasza:
kapjon fereghajtot, de kiskutyaknak teljesen normalis ha kicsit husis, majd ha nagyobb lesz akkor nem lesz az, de ne etesd tul. meg pici szoval napi 3szor adj neki ennit
nov. 3. 11:55
További kérdések: