Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell mindenkinek yorki?...

Miért kell mindenkinek yorki? Divat kutya!

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 20:39
1 2
 11/20 capsread ***** válasza:
69%
Kérdező, Te mazochista vagy, és élvezed, hogy mindenki téged szapul, vagy veszekedni akartál, vagy egyszerűen majd halálra unod magad, vagy miért írtad ki ezt a kérdést?
2010. nov. 4. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha divatkutya, ha nem... A normális emberek teljesen mindegy, hogy milyen kutyát vesznek, akár yorki, akár bármi más.. Ha szereti nem mindegy? A lényeg az, hogy az állatnak felelősségteljes gazdija legyen, más nem számít.

Nekem pl van egy német dogom, imádom, mellette pedig egy bichonom... És?:)

Megőrülök mindkettőért!

2010. nov. 4. 21:12
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

sajnos egyre jobban divat a staffordshire terrier, pitbull, bullterrier...

olyanok tartják őket, akiknek közük nincs ezekhez a kutyákhoz és ráadásul szaporítják őket....

ez aggasztóbb, mint a 2kg-s yorkik...

2010. nov. 4. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem az zavar, hogy van akinek az kell, hanem, hogy midnen második kérdés itt is arról szól, mi lehet a Yorkimmal, mit egyen a Yorkim, hogy szoktassak szobatisztaságra egy Yorkit. Mintha valami külön faj lenne, nem is kutya. Nem tudom, hogy azért van ennyi yorkies kérdés mert ennyi Yorkie van, vagy mert a yorkies gazdzdák nem tudnak semmit.
2010. nov. 5. 07:39
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is az van. Okos, aranyos, hűséges, rengeteg szeretetet ad, tanulékony, stb-stb.

Igen, divatos. És?

2010. nov. 5. 13:09
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
utálom a yorkit
2010. nov. 5. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
18%
Látom, utolsó két válaszoló értelmi szintje mélyen egy yorki szintje alatt van-.-'
2010. nov. 5. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért is?
2010. nov. 6. 13:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
szellő lány, akkor még nem te voltál az ultsóelőtti, volt egy másik válasz, amit töröltek- jobb is.
2010. nov. 6. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:

Akkor megnyugodtam:)

Én tényleg szeretem ezt a fajtát, csak Paris hilton és társai lejáratták őket a legtöbb ember szemében.

Vérbeli terrirerek, de ettől függetlenül, ha valaki csak lakásban tud/akar kutyát tartani, arra a "célra" is remek választás.

2010. nov. 6. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!