Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez esetben elaltatnád a kutyád?

Ez esetben elaltatnád a kutyád?

Figyelt kérdés

13 éves husky keverék kutyámnak már egy éve hasmenése van. Az állatorvos próbált két felé gyógyszert, nem igazán hatott egyik sem. A patikába adtak egy harmadikat, azt mondták, ha ez sem hat, akkor az öregség okozza, nem tudok vele mit kezdeni.

A közérzete sem valami jó, naphosszat csak a házába kuksol, csak enni, inni és üríteni jár ki.

Eszik-iszik rendesen, nem vonyít, tehát gondolom fájdalmai nincsenek.

Egy haverom szerint eutanázia kellene, dd nincs hozzá szívem, nem tudom...

okt. 12. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Egy gerincsérüléses, lebénult kutyànkat altattuk el. De megbàntuk. Az a felejthetetlen nézés és hozzánk bújás utolsó pillanatig.

Soha többé! Megérdemelte volna ő is a természetes halált.

Bænjuk.

Ő gerincsérüléses volt. Hasmenéses kutyát soha nem altatnék el... Soha...

okt. 13. 05:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is még egy csomó lehetőség van a próbálkozásra, lehetne csinálni allergiavizsgálatot vagy laborban tenyésztést, ahogy már írták, vagy tápot is lehetne váltani, valamilyen hipoallergén kéne neki vagy kifejezetten gyógytáp (pl rc gastro intestinal).
okt. 13. 06:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő hogy egyes állatorvosok találomra adnak gyógyszert majd pingvineznek, ahelyett, hogy pl vér- és székletmintát küldenének laborra.
okt. 13. 07:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Megérdemelte volna ő is a természetes halált" - nagy ötlet lett volna szenvedni hagyni.

De egy hasmeneses kutyát kivizsgáltatnék, szerintem normális doki nem is vállalna az altatását.

okt. 13. 07:54
 15/18 Katona Dius ***** válasza:
100%
Valami ételallergiája nem lehet? NBézesd meg egy másik dokival, különböző diétás tápokat próbálgass nála. De olyat, ami tényleg diétás. Csirkére, búzára próbáld elősször kiszűrni, legtöbb helyről ilyen allergiát hallottam kutyusoknál.
okt. 13. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Minimum egy allergiavizsgálat kéne, sőt ezzel illett volna kezdenie a dokinak. Simán lehet, hogy egy hipoallergén táp is megoldaná a dolgot és a kutyád még boldogan élhet évekig akár.
okt. 13. 11:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

1 eve ezt nezed.

Hogy van szived? Miert nem mentel ennek utana? Nem is ertem komolyan.

okt. 13. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Kivizsgálta rendesen az orvos? Elvinném máshoz is. 1 éves hasmenése van, lehet, hogy emiatt van folyamatosan szar kedve szegénynek...
okt. 14. 09:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!