Mi a véleményetek ezekről a csivava kennelekről?
Figyelt kérdés
DI CARLO chiuaua kennel
mecseki apróka
four season
2010. nov. 3. 18:40
1/7 anonim válasza:
Az első semmi esetre sem, echte szaporító. A második nálam az elmegy kategória, a harmadik a Four Seasons viszont tetszik, én biztosan azt választanám.
2/7 anonim válasza:
Igen,az első szaporító! Korábban mopszokkal foglalkozott és láttam egy képet a mopszjáról,kicsi ketrecben volt tartva, a körmei le voltak törve és hiányzott is nem egy! látszott a helye. Volt is róla képem..Ha megtallálom fölteszem.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor a DICARLO csak szaporító? Pedig tetszettek a csivavái, de a mopsz tényleg rossz állapotban volt. Ha esetleg tudtok ajánlani más jó kennelt szivesen megnézném!
2010. nov. 4. 11:16
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én is csak a Top Of The Hunterberget és a Four Seasonst merem neked ajánlani. A többi csak mocskos szaporító.
7/7 anonim válasza:
Utolsó.Annyit értesz a kutyákhoz mint ló az ugatáshoz!!!!!!!!!Ahol van kiállitási eredmény,tenyésszemle,törzskönyv az nem szaporitó..A honlapok mindent elárulnak,ahol minden fontos irat fennt van a kutyákról ott nincs mit titkolni,aki meg nem tesz ki semmit ott kezdődik a probléma..A hunterbergnél jobb is van,,ott már a minőség rovárása folyik a tenyésztés!.van egy rakás kutyája..A di carlo az ecte szaporitó,rádásul tipustalan csivavákkal.Nekem ennyi lenne a véleményem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!