Hova tudom elvinni a bevadult kutyát?
Figyelt kérdés
Csaladban van egy bevadult kutya. Későn került oda, valószínűleg nem foglalkoztak vele eleget. De nincs sajnos aki ezt felvallalja. Sok kutyajuk volt, sosem jártak így. A kutya megtamadja a felnotteket és a gyerekeket is. Hívtak kutyaoktatot, probalkoztak. Nincs siker. Valószínűleg nem foglalkoznak vele eleget, de szerintem nem is fognak. Megoldas kell nagyon hamar! Veszélyes a gyerekekre nagyon.
Hova tudjak elvinni, mit lehet vele csinálni? Menhely?
Nem kérek a kommentekbol, hogy mekkora szemetek. Én nem tudok nekik segíteni jelen elethelyzetemben, őket pedig nem tudom megvaltoztatni.
szept. 14. 09:37
21/23 anonim válasza:
Kérdező, miért nem válaszolsz a feltett kérdésekre?
Értjük leszarod a családodat, így a családban lévő kutyát is. De akkor miért írtad ki a kérdést?
22/23 anonim válasza:
De miért válaszoljon? Világosan megírta, hogy nem tud vele foglalkozni a jelen élethelyzetében, a gazdákat pedig nem tudja megváltoztatni, legjobb, amit tehet, hogy segít nekik "humánusan" megszabadulni a kutyától. Igen, én is úgy gondolom, hogy faszér' annak nj, aki 5 percet tud rászánni naponta, de még mindig az a jobb megoldás, hogy fajtamentőknek adják, minthogy kirakják valahol az út mentén.
23/23 A kérdező kommentje:
Amire tudtam, válaszoltam. Nem sz enyém, nem tudok mindent. Nem élek ott. Szajkosar kepzes nem volt, nem tudom mire vársz választ?
szept. 16. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!