Hova tudom elvinni a bevadult kutyát?
Csaladban van egy bevadult kutya. Későn került oda, valószínűleg nem foglalkoztak vele eleget. De nincs sajnos aki ezt felvallalja. Sok kutyajuk volt, sosem jártak így. A kutya megtamadja a felnotteket és a gyerekeket is. Hívtak kutyaoktatot, probalkoztak. Nincs siker. Valószínűleg nem foglalkoznak vele eleget, de szerintem nem is fognak. Megoldas kell nagyon hamar! Veszélyes a gyerekekre nagyon.
Hova tudjak elvinni, mit lehet vele csinálni? Menhely?
Nem kérek a kommentekbol, hogy mekkora szemetek. Én nem tudok nekik segíteni jelen elethelyzetemben, őket pedig nem tudom megvaltoztatni.
Nem agresszív támadó kutyának tűnik, hanem olyannak, amelyik nem lett megnevelve, nem tudja a határokat esetleg feszegeti is. Ha egy kutya agresszíven támad és harap, annak azért szokott lenni külsérelmi nyoma, ha nem okoz látható sérülést, holott állandóan ilyeneket csinál, akkor lehet, hogy ez az ő részéről "játék", legalábbis felnőttekkel szemben.
Német juhász fajtamentést vagy más mentéssel és rehabilitációval foglalkozó szervezetet lenne érdemes megkérdezni. Mivel fiatal a kutya, hozzáértő kézben talán lenne esélye.
Napi 5 perc? Tessék hozzátenni még másfél-két órát minimum és napi sétát! De inkább másik gazda kellene szerencsétlennek, a nem túl okos családnak meg nem kéne kutyát tartani. Nincs elég felelősség tudat hozzá nálatok.
Még mindig, minek kell ilyen embereknek kutya? Az nem válasz, hogy mert eddig is így tartottak kutyákat.
Csak alap engedelmessegen.
Azóta annyit tudtam meg, hogy morog is amikor beindul, és egyre durvább lesz. Csak a nőkkel, gyerekeknél. Férfiakkal nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!