Hova tudom elvinni a bevadult kutyát?
Csaladban van egy bevadult kutya. Későn került oda, valószínűleg nem foglalkoztak vele eleget. De nincs sajnos aki ezt felvallalja. Sok kutyajuk volt, sosem jártak így. A kutya megtamadja a felnotteket és a gyerekeket is. Hívtak kutyaoktatot, probalkoztak. Nincs siker. Valószínűleg nem foglalkoznak vele eleget, de szerintem nem is fognak. Megoldas kell nagyon hamar! Veszélyes a gyerekekre nagyon.
Hova tudjak elvinni, mit lehet vele csinálni? Menhely?
Nem kérek a kommentekbol, hogy mekkora szemetek. Én nem tudok nekik segíteni jelen elethelyzetemben, őket pedig nem tudom megvaltoztatni.
Most támad és agresszív vagy csak durván játszik?
Mit jelent, hogy nem foglalkoznak vele eleget? Mennyit foglalkoznak vele? Mennyi idős? Hogy tartják? Miért vitték oda, ha nem bírnak vele?
Én ennyire nem értek hozzá, és ennyire nem látok bele.
Nemetjuhasz, ismerik a fajtát, mindig az volt nekik. 1,5 éves.
Veszelyes, a gyerekekre nagyon, mert játék gyanánt bántja őket. Mintha a vadász ösztön indulna be olyankor. De halisten nem morog és vicsorog, ettől még ijesztő a felnőttnek is.
A nőket bantja, felugrik és harap, probalja leallitani, egyre durvább lesz. Fájdalmasan harap, de nem tép. Nincs látszólag sérülés.
Pórázon egészen viselkedik, a tréner is csak úgy foglalkozott vele. Alap szabályokat tanultak úgy tudom. Nem stb.
Nem tudom mennyit foglalkoznak, napi 5 perc?
Azért vették magukhoz, mert az eddigi kutyákkal nem volt probléma, ugyanennyifoglalkozas mellett. Nem gondolták h ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!