Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg akart vigasztalni a kutyám?

Meg akart vigasztalni a kutyám?

Figyelt kérdés

Nemrég történt egy nagyon rossz dolog velem, ezért mostanában van, hogy elkap a sírás.

Megfigyeltem, hogy olyankor a kutyám odajön és az összes könnyem lenyalja az arcomról, nyakamról. (Orrom is nyalná, de azt nem hagyom.)

Eleinte azt hittem, biztos csak ízlik neki, de utána mindenhol nyalogat ahol ér, és csak akkor hagyja abba, ha megnyugodtam.

Aztán én is megvakargatom, simogatom őt, de nem úgy csinál ahogy szokta, hogy a hátára fekszik és szétdobja a lábait, hanem peckesen ül és még az orrát is egy kicsit megemeli.

Ezután ma nem ment el sem az ágyába, sem a másik fekvőhelyére, hanem egész éjjel itt alszik az ágyam előtt, meg a papucsomban.

Szerintetek tudatosan csinálja ezt, vagy csak én gondolom bele?

Még csak 2 éves “toy dog” (nem tudom mi a magyar megfelelője), lehet ő is ennyire komoly? Az igaz, hogy pici kora óta velem van és rengeteg időt töltök vele, sokat tanítom, játszunk, sokszor együtt is alszunk.

aug. 31. 01:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mindkét értelemben barátom.
szept. 1. 03:38
 22/23 anonim válasza:
Nem. Megsiratni akart, mégjobban. Szerinted?
szept. 10. 14:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Cicero a neve?
szept. 10. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!