Nem tudtam bevállalni a kutyát, hibasnak erzem magam, meg tudtok vigasztalni?
A gyerek kutyat akart es en is rabólintottam, erre egy rokon vett egyet ajandekba, meglepetesnek, anelkul h megkerdezze h akkor jöhet e a kutya. Epp rokonlayogatason voltunk otthon, es anyamnal voltunk, elvallaltam de par nap múlva a kutya fergeket kezdett hanyni . Tehat úgy adta a kutyat h orvoshoz se vitte azelött.
En orvoshoz vittem es kapott fereghajtokat stb es a kezelesek alatt egy rokonomra biztam aki akarta vallalni szeretettel gondozta, es kerteshazban lakott.
Mi hazautaztunk közben kulföldre, nem tudtuk hozni mert az oltasai se voltak meg. Mikor az oltasait megkapta a rokon ( mivel ö is kulföldön lakik velunk egy varosban) mondta h elmegy es elhozza nekunk a kutyat .
Mondtam ne hozza mert varatlanul kaptam egy új munkát és nem hagyhatok egy kölyökkutyat egyedul hosszú órákig a házban mig dolgozom es a gyerek suliban , mert félni fog sirni , mondtak az otthoniak h sir ha csak a kapuig mennek .
De megis elhozta a kutyat es nagyon szomorú vagyok mert nem tudom vállalni,mi lesz ha sir , szomszedok feljelentenek, nem merem megpróbálni.
Szegenyke ekkora utat megtett es nem vállalhatjuk pedig nagyon szeretjuk es ö is minket . Borzasztóam érzem magam
Mielött hozta volna mondtam h ne hozza, mert ott jól van a rokonokkal, anyámékkal, szeretve es gondozva es majd meglatjuk, kértem ne szakitsa ki a környezeteböl.
Most itt a kutya ennel a rokonnal kulföldön de ö is dolgozik es azt mondta el fogja adni. En úgy érzem mindent megtettem es szakad meg a szivem érte
Jól cselekedtem?
Persze mert egy élet csak ennyiről szól, hogy jobbra ballra dobálljuk. Ha ennyire instabil az életed akkor már első körben minek mentél bele a kutyába? Persze a rokonod is ugyan olyan hibás aki kérdezés nélkül vitt egy kutyát ajándékba. Ennél roszabb dolog nincs mikor élő állatot ajándékoznak.
Azt tudod tenni, hogy visszaviszed a szüleidhez vagy eladás és nyerészkedés helyett keresel egy olyan családot neki aki tényleg szerető és gondoskodó családja lett.
Az pedig, hogy te mindent megtettél biztos jó lélek nyugtató, de közben semmit nem tettél a kutyáért.
Jó h aki kérdezés nélkul kutyát vesz , nem kerdi h akkor hozhatom? Az nem hibas.
Azutan sem , amikor mondom h hagyja anyamek rokonánál mert ott jól van , es megis elhozza , akkor sem hibas .
Tehat egyertelmuen mondtad a rokonnak, hogy NE hozza a kutyat, ennek ellenere odavitte, es most te erzed magad sz*rul tole?
Hat gratulalok, a kedves rokonnal a bunkosagahoz, neked meg ahhoz, hogy az iskolas gyereked ellenere te is csak egy gyerek vagy, aki keptelen kiallni magaert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!