Nem tudtam bevállalni a kutyát, hibasnak erzem magam, meg tudtok vigasztalni?
A gyerek kutyat akart es en is rabólintottam, erre egy rokon vett egyet ajandekba, meglepetesnek, anelkul h megkerdezze h akkor jöhet e a kutya. Epp rokonlayogatason voltunk otthon, es anyamnal voltunk, elvallaltam de par nap múlva a kutya fergeket kezdett hanyni . Tehat úgy adta a kutyat h orvoshoz se vitte azelött.
En orvoshoz vittem es kapott fereghajtokat stb es a kezelesek alatt egy rokonomra biztam aki akarta vallalni szeretettel gondozta, es kerteshazban lakott.
Mi hazautaztunk közben kulföldre, nem tudtuk hozni mert az oltasai se voltak meg. Mikor az oltasait megkapta a rokon ( mivel ö is kulföldön lakik velunk egy varosban) mondta h elmegy es elhozza nekunk a kutyat .
Mondtam ne hozza mert varatlanul kaptam egy új munkát és nem hagyhatok egy kölyökkutyat egyedul hosszú órákig a házban mig dolgozom es a gyerek suliban , mert félni fog sirni , mondtak az otthoniak h sir ha csak a kapuig mennek .
De megis elhozta a kutyat es nagyon szomorú vagyok mert nem tudom vállalni,mi lesz ha sir , szomszedok feljelentenek, nem merem megpróbálni.
Szegenyke ekkora utat megtett es nem vállalhatjuk pedig nagyon szeretjuk es ö is minket . Borzasztóam érzem magam
Mielött hozta volna mondtam h ne hozza, mert ott jól van a rokonokkal, anyámékkal, szeretve es gondozva es majd meglatjuk, kértem ne szakitsa ki a környezeteböl.
Most itt a kutya ennel a rokonnal kulföldön de ö is dolgozik es azt mondta el fogja adni. En úgy érzem mindent megtettem es szakad meg a szivem érte
Jól cselekedtem?
Annyiban vagy hibás maximum, hogy nem gondoltad át és először elvállaltad. Nem kellett volna, ha nem vagy biztos benne.
A többi már a rokonod sara: eleve nem veszünk ajándékba élő állatot senkinek. Majd mikor mondtad, hogy ne hozza el utánatok külföldre, mert nem tudod vállalni, mégis kivitte. Hát ha ennyire nem ért a szóból, akkor oldja meg ő.
Szegény kutyát sajnálom, ő nem eleve egy sz.r helyre született (mert normális helyről nem adnak el férgesen, oltatlanul kutyát), és azóta is dobálják ide-oda.
Abban próbálj segíteni, hogy olyan gazdit találjatok neki, ahol jó és végleges helye lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!