Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtáknak van elrettenő...

Milyen fajtáknak van elrettenő megjelenése?

Figyelt kérdés
Hogyha látnak a kutyával, akkor akinek rossz napja van, és rajtam akarja "leverni"(volt már ilyen) az inkább gondolja meg magát.
2010. nov. 2. 18:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ha rajtad akarták leverni, akkor valószínűleg nem vagy egy nagy darab ,akkor meg nem egy harci kutya kéne neked amit nem tudnál elvinni sétálni mert elránt hanem inkább egyél és menjél valami küzdősportra azt ha odamegy akkor jól szájba rugod!
2010. nov. 15. 08:46
 32/39 anonim ***** válasza:
18%

Annak a kutyának, amelyik támad, függetlenül a fajtájától.

[link]

2010. nov. 15. 18:18
 33/39 anonim ***** válasza:

mivan oncogito?

undorito az az állat a képen ilyet minek linkelsz be?

2010. nov. 15. 18:57
 34/39 anonim ***** válasza:
18%
Elrettentést akartak, hát megkapták.
2010. nov. 15. 18:59
 35/39 anonim ***** válasza:
53%

oncogito!

Az lábtörlőnek tökéletes.

Kérdező meg válasszon bármilyet, az csak akkor lesz kutya, ha suliba jár vele. Legy az kanári vagy juci.

Amúgy én se vagyok hú de magas ( 150 ) és két kanárival egyszerre szoktam menni melózni. Nem igazán kötnek belém, de volt már rá példa ( egy kutyával voltam ), hogy amikor meg akart ütni egy fickó ( belém kötött ) akkor a pórázon levő kanárim kapta el a karját, amit lendített.

És olyan hírtelen átfogott a kukacára, hogy annyi idő alatt nem tudtam megrántani a nyakörvét. Leszaggatta a farmerját, az alsójával együtt.

Jah! És mielött támadott a fickó, ordibálva közeledett felém, és végig ugatott a kutyám, és ez nem érdekelte a fickót, meg az se, többször mondtam neki hogy meg fogja harapni ha közelebb jön....

Maikor kihívtam a rendőröket, a srácok örömködtek, mert már rég óta körözték a fickót... ( emberölés miatt )

2010. nov. 16. 17:31
 36/39 anonim ***** válasza:
33%

Az a "lábtörlő" ha elkap egy ütőeret a bokád körül, bele is halhatsz perceken belül.

Egyébként az a kutya, akit csak elrettentésre akarnak használni, az kezelhetetlen és bizalmatlan lesz.

Örző-védő kutyát nevelni kell és az ember ne csak fegyvert lásson egy kutyában!

2010. nov. 16. 18:36
 37/39 anonim ***** válasza:
52%

,,Az a "lábtörlő" ha elkap egy ütőeret a bokád körül, bele is halhatsz perceken belül."

HEHEHE! :-D :-D :-D

Ne röhögtess!!!

Egy ilyen lábtörlő neki akart menni a kutyámnak, ( gazda persze sehol ) kénytelen voltam felrúgni!

És még mindig jobban járt...

Ha a tömegoszlatóval oda vág az enyém azt nem éli túl.

Szal lábtörlésre tökéletes! :-P

2010. nov. 16. 19:15
 38/39 anonim ***** válasza:
19%

Te egy agresszív és primitív alak vagy.

Ha annyira lebecsülöd a kis termetű kutyát, akkor miért is nem hagytad odamenni a tiédhez?

És mondhatom, nagy bátorság lehetett odébb rúgni.

Remélem téged egyszer egy jó nagy darab ember fog rugdalni, vagy többen - és jó sokáig.

2010. nov. 16. 19:48
 39/39 anonim ***** válasza:
52%

oncogito!

Írd má le idióta, hogy hol olvastad azt hogy lebecsülöm a kis testű kutyákat!!!

Egyszerüen, nem akartam hogy eltörjön akármilye.

És a gazdája örülhetett, hogy épségben megúszta!!!

De lábtörlőnek megfelelt. :-D

2010. nov. 16. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!