Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtáknak van elrettenő...

Milyen fajtáknak van elrettenő megjelenése?

Figyelt kérdés
Hogyha látnak a kutyával, akkor akinek rossz napja van, és rajtam akarja "leverni"(volt már ilyen) az inkább gondolja meg magát.
2010. nov. 2. 18:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Köszi!

Semmi gond már megszoktam. :-D

2010. nov. 2. 19:43
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért ne akarj kutyát tartani, hogy elijessz másokat. Találj ki más alternatívát.

Ti meg adjátok nekik az ötleteket.

A 22 éves lány mindenhol reklámozza a cane corsókat. Már tizedjére olvasom, hogy ezt ajánlod, kortól, embertől függetlenül. Egy 5 évesnek is képes lennél azt tanácsolni, hogy corsót vegyen... Nekem is van 2 , tényleg imádnivalóak, de nem kezes bárányként születtek és kemény kezű gazdát igényelnek. Amíg csak ismerősnél látod és nem ismered alaposan a fajtát, ne ajánlgasd ész nélkül.

2010. nov. 2. 20:08
 13/39 anonim ***** válasza:

Igazából általában nem abba szoktak belekötni, akinél bármilyen kutya van, főleg ha lehet választani olyan embert is kötekedésre, akinél nincs. Lehet az egy yorki is, kiszámíthatalan, hogy reagál, ha kötekednek a gazdájával, az ilyeneknek bővel elég elriasztó, hogy fellármázhatja az egész környéket.

Ha van kedved megosztani az életed és élettered egy szőrhullató esetenként hányó, vagy fosó élőlénnyel, akit egyébként nevelni, gondozni, szeretni kell, és sokszor hozzá igazodni (költözésnél, autóvásárlásnál), akkor válassz egy kedves menhelyi fiatal kutyát, és légy vele boldog.

Ha meg csak azért kell, mert nem érzed magad biztonságban, akkor vegyél gázsprayt.

2010. nov. 2. 20:14
 14/39 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem, mert félelmetes, hanem, érdekelnek mely fajták keményebb kinézetűek... Azért nem fogok egyből venni egy dobermannt...
2010. nov. 2. 20:25
 15/39 anonim ***** válasza:

20:08nem csak ismerősnél látom a kutyát. hetente 4 teljes napot töltök vele szóval ne osszad nekem az észt, anélkül, hogy tudnád mennyire ismerem! Már bocs!

A másik meg, hogy persze, hogy ezt ajánlom mivel őket imádom. Az jobb lenne, ha mindenhol mást ajánlanék, mondván, hogy az a kedvencem???? :D:D

te meg mindenhova azt írod, hogy kemény kezű, kemény kezű.. gondolod csak te vagy kemény kezű más nem?? Honnan tudod, hogy ők nem kemény kezű gazdák lennének! Az a corso akit ismerek neki sincsenek olyan húú de kemény kezű gazdái, mégis hó kutya és soha semmi rosszat nem csinál és nem is csinált!

okos tojás

2010. nov. 2. 20:26
 16/39 anonim ***** válasza:
illetve: jó kutya
2010. nov. 2. 20:27
 17/39 anonim ***** válasza:

Nem írom mindenhova azt, nem is nagyon szoktam kommenteket írni. Mellesleg nemcsak én lehetek "kemény kezű", de náluk főleg nem elég az (ahogy más őrző-védő kutyánál sem), hogy csak kint vannak a kertben, odadobnak nekik napi egyszer kaját és ennyi a velük való foglalkozás, mert ilyen nevelés mellett baromi agresszívek lesznek, míg egy cocker spánielnél, labradornál ez kevésbé valószínű. Rendesen meg kell őket nevelni, tanítgatni, a szocializációra nagy hangsúlyt fektetni.

És attól még, hogy neked ez a fajta tetszik, miért kéne ajánlgatni? Nekem is tetszik, mégsem ajánlom minden jött-mentnek, pont a KUTYA érdekében.

2010. nov. 2. 20:34
 18/39 anonim ***** válasza:

hát most jól fel dicsérted a kérdezőt:D:D de amúgy meg nem hatsz meg, én tudom, hogy ő milyen és nem te!

Persze járt kutya suliba, de nem lett túlzásba víve, mégis nagyon okos, és nincs el kanászodva, és nem is agresszív.

honnan veszed, hogy oda van neki dobálva az étel, ismersz minket? nem! Törődve, és foglalkozva van vele. de nem vitázok veled, és semmi közöd hozzá kinek ajánlom!

2010. nov. 2. 20:43
 19/39 anonim ***** válasza:
51%

Látom 22 évesen nem tudsz szöveget értelmezni. Ki mondta, hogy az ismerősöd is olyan, hogy odadobja az ételt? Mert én nem mondtam.

Mindegy, nem fogok egy kis fruskával vitázni.

2010. nov. 2. 20:48
 20/39 anonim ***** válasza:

,,az ilyeneknek bővel elég elriasztó, hogy fellármázhatja az egész környéket."

Ezzel nem értek egyet!

Három esetben is voltam olyan szituban, hogy nem volt elég, hogy a pórázon lévő kutyám védelmezően lépett fel. Nem volt elég, hogy fel ugatta az egész környéket...

Viszont a kérdezőnek mondanám, hogy a kinézet nem minden.

Attól még nem lesz kemény a kutya mert elrettentően néz ki. Én minden nap minden percben vele, ill. velük vagyok, rengeteg időt munkát és pénzt öltem bele, hogy olyan kutyám legyen akire vágytam.

Amúgy nekem anno mindenki azt mondta, hogy nem egy 150 cm csaj kezébe való egy kanári.

Most kettővel járok melózni tömegközlekedve. Nagyon fegyelmezettek, imádják az embereket, egészen addig amíg be nem érünk a telepre.

A telepen:

[link]

Kanáris voltam.

2010. nov. 2. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!