Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtáknak van elrettenő...

Milyen fajtáknak van elrettenő megjelenése?

Figyelt kérdés
Hogyha látnak a kutyával, akkor akinek rossz napja van, és rajtam akarja "leverni"(volt már ilyen) az inkább gondolja meg magát.
2010. nov. 2. 18:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"Mellesleg nemcsak én lehetek "kemény kezű", de náluk főleg nem elég az (ahogy más őrző-védő kutyánál sem), hogy csak kint vannak a kertben, odadobnak nekik napi egyszer kaját és ennyi a velük való foglalkozás,..."

mondani, nem mondtad, csak utaltál rá!

De szerintem se vitázzunk ezen, nem ér annyit!

2010. nov. 2. 21:04
 22/39 anonim válasza:

Én bullmasztiffot ajánlok! :D

[link]

2010. nov. 2. 21:11
 23/39 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte bármilyen nagyobb testű kutya elriasztó egyesek számára. Járj vele Őrző-Védő foglalkozásra, és ha kimondod a varázsszót (nálunk ez: Buster, csibész!) akkor rohan, és megfogja az illető kezét, leszorítja a földre, és amíg azt nem mondom, hogy ereszd, addig fogja (nem cincálja!). Tessék egy kép a gyakorlásról: [link]
2010. nov. 2. 21:32
 24/39 anonim ***** válasza:
leonbergi,dogo canario,dobermann,kuvasz,bernáthegyi kutya,kaukázusi juhász,kaukázusi medveölő,pireneusi hegyi kutya,pireneusi juhász kutya,ujfundlandi,rotweiler,kangal,dog félék,brazil masztiff,nápoly masztiff,angol masztiff,spanyol masztiff,tibeti masztiff,pireneusi masztiff,bull terierek,drenti vizsla és még sok sok kutya van ami félelmetes a meg jelenése .
2010. nov. 2. 23:10
 25/39 anonim ***** válasza:
Bull Terrier!
2010. nov. 14. 21:33
 26/39 anonim ***** válasza:

Amikor én viszem sétáltatni az amstaffomat, akkor engem mindenki kikerül (mondjuk ennek én nem örülök :/).

De akinek szintén amstaffja van, vagy ismeri ezt a fajtát, az odajön és néha még kérdés nélkül is megsimogatja a kutyámat... :D

2010. nov. 14. 22:24
 27/39 anonim ***** válasza:

Nem kéne a legnehezebb fajtákat ajánlani neki!!!!!Mint pl Kanári,Cane Corso..stb!!!!!!

Ha egy nagytestű kutyát szeretnél mindeképpen menj vele kutyasuliba!!(Főleg ha testőr kutyában gondolkodsz)

Ha mindenárom fajtatisztát szeretnél akkor bullmasztifon vagy Rotin gondolkodj el. Csak gondos utána olvasással vállalj kutyát!

2010. nov. 14. 23:00
 28/39 anonim ***** válasza:
bullmasztiff *
2010. nov. 14. 23:01
 29/39 anonim ***** válasza:
A németjuhász és a skót juhász is nagyon védelmező. Mindkettőt elég könnyű oktatni, és a skót is kinézete ellenér igen veszedelmes tud lenni. a barátnőmnek az van és többször megvédte, pedig volt hogy 2en-3an is jöttek.
2010. nov. 15. 07:11
 30/39 anonim ***** válasza:
53%
A hónaljkutyának :D
2010. nov. 15. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!