Milyen fajtáknak van elrettenő megjelenése?
"Mellesleg nemcsak én lehetek "kemény kezű", de náluk főleg nem elég az (ahogy más őrző-védő kutyánál sem), hogy csak kint vannak a kertben, odadobnak nekik napi egyszer kaját és ennyi a velük való foglalkozás,..."
mondani, nem mondtad, csak utaltál rá!
De szerintem se vitázzunk ezen, nem ér annyit!
Amikor én viszem sétáltatni az amstaffomat, akkor engem mindenki kikerül (mondjuk ennek én nem örülök :/).
De akinek szintén amstaffja van, vagy ismeri ezt a fajtát, az odajön és néha még kérdés nélkül is megsimogatja a kutyámat... :D
Nem kéne a legnehezebb fajtákat ajánlani neki!!!!!Mint pl Kanári,Cane Corso..stb!!!!!!
Ha egy nagytestű kutyát szeretnél mindeképpen menj vele kutyasuliba!!(Főleg ha testőr kutyában gondolkodsz)
Ha mindenárom fajtatisztát szeretnél akkor bullmasztifon vagy Rotin gondolkodj el. Csak gondos utána olvasással vállalj kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!