Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van Kutyátok?

Van Kutyátok?

Figyelt kérdés

aug. 20. 06:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

3 éve már csak a fotója előttem a falon. :(

14 éves volt, de olyan természete volt a kutyusnak, nem pótolhatta másik. Hihetetlen egy kutya volt. :(

aug. 20. 08:55
 12/23 Rékaaa8 ***** válasza:
96%
Nincsen, pedig regota legnagyobb almom egy kis kutyus. :(
aug. 20. 09:17
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Jelenleg nincs, de tervben van egy roti, majd ha megfelelőek lesznek a körülmények.
aug. 20. 09:18
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Itt, aki lepontoz, valaki írja már le, mi bajotok?
aug. 20. 10:08
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
Van, magyar vizsla, 6 éves.
aug. 20. 10:36
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

Volt egy 5 éves korában menhelyről örökbe fogadott kutyám, nemrégen itt hagyott örökre 10 év és 10 hónap együtt töltött idő után, most egy 14 hónapos van szintén menhelyről, nagyon hasonlít az elsőre, mintha az ő megfiatalodott énje volna, megérintette a lelkem a menhelyen.

Nem akartam soha többé másik kutyát, nekem Ő volt a Kincsem, egy csodakutya, itt van a szentélye mellettem és minden este siratom, az új kutyus segít, még így is szarul vagyok, nem tudom, hol tartanék, ha ő sem lenne. Muszáj volt, mert annyira nem bírtam egyedül a gyásszal, nem aludtam, nem ettem, csak az üres szobát és az üres utcát néztem meg az eget, a csillagokat éjjel és csak sírtam folyamat. Most is sokszor, de az új kutyus fent tart, hogy legalább ne süllyedjek még mélyebbre.

aug. 20. 11:36
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Volt, egészen 2023 karácsonyáig, amikor váratlanul itt hagyott minket 15 évesen. Előtte egy héttel volt vizsgálaton, még annyira jól volt, hogy januárra kiírták műtétre. Aztán 26-án reggel hirtelen rosszul lett, összeesett, bevittük az ügyeletre, akkor pillanatnyilag látszólag jobban volt, az orvos elengedett minket, de a délutánt már nem érte meg. Az orvos azt mondta, hogy ilyen idős kutyáknál előfordul az ilyen.

Azóta nem hoztunk másik kutyát, de pillanatnyilag a körülmények sem megfelelőek hozzá.

aug. 20. 14:08
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk nincsen jelenleg kutyánk.
aug. 20. 21:18
 19/23 Senior Séf ***** válasza:
80%
Több mint 40 éve!
aug. 21. 12:20
 20/23 anonim válasza:
79%
Van.
aug. 24. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!