Sos a kutyám lenyelt egy egész virslit. Lehet baja?
Figyelt kérdés
Nem krákog meg semmi. A levegő vétele fura nekem mintha csak pici levegőket venne. Mit tegyek? Itt nincs ügyeletes orvos.aug. 9. 21:53
2/12 anonim válasza:
ha nem volt rajta fólia szépen lassan meg kéne emésztenie. A levegőt azért veheti így mert nyomja neki, de gondolom nem félrenyelte.
4/12 anonim válasza:
Itass vele valamit lehet a nyelőcsőben akadt fent
5/12 anonim válasza:
Rendben van azóta?? Hogyha sikerült lenyelnie, akkor a virslit már könnyen szétmarja a gyomorsav.
6/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszonom a valaszokat! Fel eves Border Collierol van szo. Sajnos egy pillanatra nem neztem oda es levette a konyhapultrol a virslit. Szerencsere nem lett baja. Utana itattam vele. Azota evett is ugyhogy fix jo helyre kerult. Koszonom mindenkinek!
aug. 10. 11:34
7/12 anonim válasza:
Persze ha tenyésztőtől vásárolnál nem szaporítótól akkor ilyen nem történne meg!!!
8/12 anonim válasza:
Ezért van macskám. Az legalább egy virslit meg tud enni xDDD
9/12 A kérdező kommentje:
Kedves két utolso: Ki a fasz mondta hogy honnan vasaroltam a kutyat, nem tok mindegy honnan van a kutya? Nem ettol fugg hogy hogyan eszik. Igy sikerult most neki mert gyorsan akarta sunyiba megenni. A macska meg nem is ertem hogy jon ide…pont nem erdekel hogyan eszik a macskad. Ha ennyire nem vagytok kepesek normalis valaszt irni a KERDESEMRE akkor minek vesztegetitek az idotoket?? Senkit nem erdekel a ti eletetek..
aug. 10. 22:15
10/12 anonim válasza:
Ha félre nyelte volna a kutya a virslit akkor mire kiírod a kérdést már rég halott, és egyéb logikai bukfenceket is elkövettél szóval te csak ne oktass ki hova irkáljak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!