Családtagnak számít neked a kutya? Akik nem gondolják komolyan a kutyázást miért tartanak?
Figyelt kérdés
aug. 8. 22:36
21/27 A kérdező kommentje:
Én télen adok rá ruhát, mert nagyon fázós. Nincs aljazőrzete és folyton reszket a hidegben.
aug. 10. 13:03
22/27 Paczalos István válasza:
A kutyát munkára kell tartami, a CACIB és egyéb díjas ebnek számomra nincs jogosultsága. Ha kutyád van, annak legyen értelme. Legyen házőrző, vadász, terelő, kereső-kutató, vagy terápiás eb az eb. A többinek Koreában van maximum létjogosultsága, mint főfogás/desszert.
23/27 anonim válasza:
Nekünk családtag, de nyilván nem emberként kezeljük, mert az nem a legjobb neki. Az asztalhoz nem tudna leülni, a wc-re sem tudna ráülni, meg egyedül zuhanyozni sem lenne képes, összesározná a lakást. Házörzőnek tartjuk, már 13 éves. Amikor még szüleim dolgoztak, én is dolgoztam + suliba jártam, nem lehetett a házat őrizetlenül hagyni napközben. Mindig volt kutyánk. Mostmár inkább arra kell, hogy apám ne legyen egyedül egész nap. A betegsége miatt ritkán megy el otthonról.
24/27 anonim válasza:
Gizsgutya! Itt fekszik a lábamnál 4 manccsal az ég felé. Családtag,de kutya pozícióban. Kint,bent ahol kedve tartja. Alap engedelmességig foglalkozva vele,hogy póráz nélkül is legyen kontroll. Neki is jobb,meg nekünk is.
25/27 anonim válasza:
22 Neked sem lenne helyed a társadalomban a normális emberek között, aztán mégsem vagy bezárva, és itt vagy. Sajnos...
26/27 miculevi válasza:
Afféle családtag,ha úgy vesszük.Igaz.hogy nappal meg van kötve mert kergeti a tyúkokat meg a csirkéket,macskákat,szóval mindent,de ez a jó.Valamilyen keverék,a border colliehez hasonlit,úgy fogadtuk be.Itt kóborolt három napig az utcán,valaki ki tette.Olyan házőrző lett belőle,hogy csak na.Pocos is.Kicsit fél a villámlástól,olyakor beengedjük az előszobába.Amin csodálkozok,hogy nem szereti a száraz kutyatápot.Csak a szalámit meg a konzervet.Nagy haverek vagyunk,sokat foglalkozok vele,persze,ahogy engedi az időm.Amúgy nagy kutyabolond vagyok,volt már erdélyi kopóm,tacskóm,snauzerem és ezelőtt egy német juhim.A németet meg mérgezték.Azt még meg is sirattam amikor kimúlt.Házőrzőnek nagyon merem ajálnani.Summa summarum,igy állok a kutyikkal.
27/27 Xira válasza:
Én két kis cicát nevelek kiket magára hagyott az anyukja. Az egyik az ész a másik az izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!