Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Családtagnak számít neked a...

Családtagnak számít neked a kutya? Akik nem gondolják komolyan a kutyázást miért tartanak?

Figyelt kérdés
aug. 8. 22:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Családtagként imádjuk,de nem úgy mint egy embert.Soha nem bántanánk,ő is tudja azt,hogy nagyon szeretjük.
aug. 9. 05:49
 12/27 anonim ***** válasza:
52%

Én valahogy nem tudom őket családtagnak nevezni, a családtagjait nem választhatja meg az ember, én kutyát tartok, nekem ők kutyák viszont a "kutya" alatt mást, többet értek, mint sok ember.

Velem vannak egész nap, velem alszanak, minden nap megyünk sétálni, tréningezünk, versenyzünk, kirándulni járunk és még a nyaralásom is az, hogy elmegyek egy kutyás táborba velük a vízpartra.

aug. 9. 05:54
 13/27 anonim ***** válasza:
53%
7-eske. egy állatorvos, na persze.... :D Ha mégis, akkor sürgősen add vissza a diplomádat, és irány valamelyik gyártósor.
aug. 9. 06:07
 14/27 anonim ***** válasza:
28%

Nem. Miért tartom? Mert amikor ide költöztem, anyám a megkérdezésem nélkül elfogadott a szomszédtól egy kiskutyát. "Nem szabad rögtön összeveszned az új szomszédjaiddal "...szerintem egy sima "nem kérjük" nem lett volna összeveszés, de mindegy.

Nem vették vissza a kutyát. Anyám nem vitte haza magával, annak ellenére hogy ő fogadta el. Neten hirdettem, senkinek se kellett. Adtam volna hozzá kaját, burkoltan fizettem volna érte hogy elvigyék de nem. Nagyon ocsmány kutya. Valami puli keverék. Gyepmester se vitte el.

Így maradt itt, már vagy 7 éve. Nem szeretem egyáltalán. Megetetem és szevasz. Utáltam mindig is a kutyákat. Benti macskás vagyok.

aug. 9. 07:08
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Igen.
aug. 9. 07:18
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
Persze, hogy családtag.
aug. 9. 07:33
 17/27 anonim válasza:
59%
Nem családtag. Házőrző. Borsodban egy falusi ház biztonságosabb ha van kutya a portán. Én még egy pókot se taposok el, semmilyen állatot nem bántok, a kutyával is jól bánok. Kinti kutya, az egész udvar az övé, jól táplált, nyugodt természetű. Nem hiszem hogy rossz helye lenne. És én is nyugodtabb vagyok ha hallom hogy éjjel ugat, amikor idegenek mennek el a ház előtt.
aug. 9. 07:48
 18/27 anonim ***** válasza:
69%
Persze, hogy családtag. Nem vagyunk beteg emberek. Szeretett családtag!
aug. 9. 09:00
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Gyerekem helyett gyerekem. Sokkal jobbak, mint az emberek.
aug. 9. 15:18
 20/27 anonim ***** válasza:
80%

Na akkor én is beállok a lepontozottak csoportjába:

A családom tagja a kutyám. Természetesen nincs emberként kezelve, mert nem az. Nem járatom idétlen ruhákba, nem kap enni az asztalnál, nem takargatom be éjjel, ... Hagyom neki, hogy kutya lehessen.

De számomra természetes, hogy rengeteget játszunk, oktatom mindig valami új trükkre, adok neki agytornáztató feladatokat, kommunikálok vele, kirándulni viszem, és gondoskodok róla.

aug. 10. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!