Nagy gond, ha 1 nap kimarad a kezelésből?
Kutyámnak jelenleg szemkenőccsel kell kenni a szemeit naponta 4x, 5 napig.
Viszont holnapután viszem a lányom kórházba, másik városba.
Már holnap délután indulunk (mi is abban a városban lakunk, jelenleg anyám házában vagyunk).
Attól még meggyógyulhat,ugye? A kenőcsöt anyám vette az állatpatikában. A kutyám 14.5 éves, aktív, étvágya jó, nem látszik rajta a kora. Mudi kan.
Szerda délután jövünk vissza, akkor tudom neki folytatni a kezelést.
20!
A lányom nem tud egyedül elmenni. A férjem meg dolgozik. Ráadásul éjszakás a héten. Úgyhogy aludni fog. Muszáj, mert 12 órázik.
A kórház meg nem tudjuk,meddig tart. Attól függ, a doktornő épp most milyen vizsgálatokat szeretne. Lehet ott leszünk 14-ig is. Az mindig csak ott derül ki helyben az eredmények alapján. Ez hosszú és bonyolult történet.
Szóval csak én tudom kezelni. Nincs is más,akit megkérjek. Senki.
Gondolkodtam azon,hogy csak kórház után kezdem el kezelni. De nem akartam,hogy annyi napot csússzon. Vasárnap kezdtem.
12-es vagyok, úgy gondoltam, hogy a kutyát a saját lakásodba viszed, akkor kórház előtt és rögtön utána is kezelni tudod.
Ilyen esetben eltekintenék attól, hogy mondjuk bernáthegyi és nem szobakutya, bár nem tudom, mennyire tűri a lakást.
23!
Nem vihetem a saját lakásomba. A férjem vele együtt rakna ki azonnal...
Hidd el,már rég velem lenne,ha lehetne. De sajnos nem lehet.
26!
Éjszakás. Felkel wc-re, felkel mert szomjas, stb stb. Nappal otthon van. De ezt is leírtam.
Olyan, mintha el se olvasnák egyesek, amit írok. Vagy tényleg a szövegértés rossz. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!