Nagy gond, ha 1 nap kimarad a kezelésből?
Kutyámnak jelenleg szemkenőccsel kell kenni a szemeit naponta 4x, 5 napig.
Viszont holnapután viszem a lányom kórházba, másik városba.
Már holnap délután indulunk (mi is abban a városban lakunk, jelenleg anyám házában vagyunk).
Attól még meggyógyulhat,ugye? A kenőcsöt anyám vette az állatpatikában. A kutyám 14.5 éves, aktív, étvágya jó, nem látszik rajta a kora. Mudi kan.
Szerda délután jövünk vissza, akkor tudom neki folytatni a kezelést.
10!
Értő olvasás, basszus!!
6-án délután megyünk haza a saját lakásunkba.
7-én reggel megyünk a kórházba. Az több óra/fél nap.
7-én délután megyünk vissza anyám házába.
Ezért marad ki 1 nap, kb pont 24 óra.
Mi nem érthető ezen?
Ha nem tudsz mit tenni, végül is mindegy, hogy itt ki mit mond.
Vagy kora reggel indultok, vagy viszed a kutyát, vagy mégis szerzel valakit, aki bekeni.
Vagy esetleg nem gyógyul meg a kutya, ez nem valami vitamin, hogy ki lehet hagyni egy napot.
Viszem a kutyát? Hova? A kórházba? 🤣
Azt megnézném...
Olyan vicceseket tudtok írni néha..
Értő olvasás basszus!!
7-én reggel korábban kelsz, bekened a kutya szemét, indultok.
Kórház után egyből haza a kutyához és egyből bekened.
Max két alkalom marad ki így.
Mi nem érthető ezen?
Nem tudtok minden részletet. Úgyhogy ne bunkózzatok,oké?
Mi az,hogy nem akarok korábban kelni?? Hm?
Nem is ismertek! Nem tudjátok a körülményeket,de máris támadtok..
Röviden: nem énrajtam múlik, nem tehetek semmit azért,hogy meg tudjam oldani a kezelését folyamatosan. Valamint nem tudok 7-én kora reggel indulni.
Hogy miért? Magánügy.
Nem ez volt a kérdésem!
Hanem az,hogy mennyire nagy probléma, hogy kimarad 24 óra. Erre lettem volna kíváncsi.
De látom,hogy itt qvára senki nem ért hozzá, csak a szája nagy.
Érdekes, általában azokat szokták támadni,aki elhanyagolja/kirakja a kutyáját.
Nálam mindig 15 évig él a kutya boldogan. Kezelem,ha beteg, és mindent megkap,míg él.
Úgy látszik, már ez se jó. Ki érti ezt...
Leírtuk, hogy mivel kúra, NAGY probléma, te meg behisztiztél, hogy nem tudod megoldani, mindegy, mit mondunk...
1 utolsó ötlet, ha a kutya csak téged visel el, akkor a lányod miért nem megy mással orvoshoz? Nincs neki apja mondjuk ? Csak egy ötlet, nem kell rá írni semmit, de hátha esetleg tudod használni és megoldódik mégis....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!