Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagy gond, ha 1 nap kimarad a...

Nagy gond, ha 1 nap kimarad a kezelésből?

Figyelt kérdés

Kutyámnak jelenleg szemkenőccsel kell kenni a szemeit naponta 4x, 5 napig.

Viszont holnapután viszem a lányom kórházba, másik városba.

Már holnap délután indulunk (mi is abban a városban lakunk, jelenleg anyám házában vagyunk).

Attól még meggyógyulhat,ugye? A kenőcsöt anyám vette az állatpatikában. A kutyám 14.5 éves, aktív, étvágya jó, nem látszik rajta a kora. Mudi kan.

Szerda délután jövünk vissza, akkor tudom neki folytatni a kezelést.

aug. 5. 15:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Nincs otthon senki más? Szomszéd, akivel jóban vagytok?
aug. 5. 15:12
 2/31 anonim ***** válasza:
90%
De gond. Pont az a lényege, hogy 5 napon át napi 4x kell kenni. Ez egy kúra, amit be kell tartani, nem lesz jó úgy, hogy abbahagyjuk és majd folytatjuk pár nap múlva. Kérj meg valakit, akár anyukádat, hogy vállalja át addig.
aug. 5. 15:16
 3/31 anonim ***** válasza:
88%
Igen, valószínűleg szteroidos krém
aug. 5. 15:17
 4/31 anonim ***** válasza:
22%
Egy kenés kimarad az nem baj (az is csak talán). De ez egy teljes nap! Az sok!
aug. 5. 16:45
 5/31 A kérdező kommentje:

Nincs senki. Anyámék nyaralnak,hiszen azért vagyunk mi itt. A szomszéd be se tudna jönni a kutyától,ha nem leszek itthon. Nem is tudom, hogy lenne az lehetséges...

Tenni nem tudok mit. 6-án délután bekenem, 7-én szintén délután tudom folytatni. 1 nap kimarad.

aug. 5. 16:53
 6/31 A kérdező kommentje:
Mivel az én kutyám majd' 15 éve, csak én tudom neki bekenni. Nekem hagyja/hagyná csak. A férjem dolgozik, más meg nincs a városban.
aug. 5. 16:55
 7/31 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom, ismered az orvos telefon számát, aki felírta a kenőcsöt?

Még van időd felhívni a gondoddal.

aug. 5. 17:05
 8/31 A kérdező kommentje:

Anyám vette az állatpatikában. Nem lett felíratva.

Tudom,tudom, vényköteles,ebbe ne menjünk bele. 5800Ft volt,kis 5 centis kenőcs. Ophtocycline

aug. 5. 17:08
 9/31 A kérdező kommentje:
7! És a doki mi mást mondana,mint ti? Hm? 5 napig kellene kezelni,de nem tudom folyamatosan. 1 nap ki fog maradni. Ezen a doki se változtathat. A gyereket muszáj elvinni a kórházba. Talán ő is van olyan fontos,mint a kutya. Csak miattuk van ez az 50km-es ingázás. Mert mindketten fontosak.
aug. 5. 17:11
 10/31 anonim ***** válasza:
36%
Csak 50 km? Akkor orvos után menjetek vissza, ne másnap, nem atomfizika..
aug. 5. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!