Szerintetek milyen fajták keveredhetnek ebben a két kutyában(tesók)?
Arra készülj fel hogy ezek mellett sem gyerek sem macska de még egy kisebb termetű ember sincs biztonságban.
Képzésüket nagyon komolyan kell venni és sok időt kell a megfelelő szocializációjukra fordítani. Ezek hobbi kutyák, ha azt hiszed hogy a kutyatartásnak ott a vége hogy megeteted megitatod beoltatod és egy-két parancsot tanítasz neki akkor ezek nem neked valók, mert csak idő kérdése hogy kit vagy mit fognak megtámadni.
Azomban ha tényleg sok időt és energiát rá tudsz fordítani azaz ez lesz a hobbid talán akkor is érdemesebb valami könnyebbel kezdeni. Szerintem velük nagyon nagy fába vágod a fejszédet.
Szépnek találom az akitát, a hosszúszőrű német juhászt, a golden retrievert, a kuvaszt, a huskyt, a dobermant, az ír szettert, a szamojédot, a kaukázusit, a cane corsot.
A bull jellegű fajtákra sok mindent lehet mondani: impozáns, izmos, aranyos, erős, lenyűgöző, ijesztő, stb., de a szép szót más típusokra használjuk. Egyszerűen semmi szépség nincs bennük.
13 Biztosra vettem volna, hogy ezeket a típusúakat találod szépnek (illetve a felsoroltakból kettő meglepett), ha a bullokat kifejezetten csúnyának.
De kérlek ne beszélj többes számban, csak a magad nevében!
"de a szép szót más típusokra használjuk"
Én például a felsoroltjaidat (Dobermannt, és a Corsot leszámítva) nem találom egyáltálán szépnek. A bull típusúak közül viszont az Amstaff, és a Pitbull nekem kifejezetten szép, sőt, meghökkentő lehet, de a bullterrier is. Deee, durván elkanyarodtunk a kérdéstől, ezt itt zárom is.
A fent linkelt kutyák 3. tesója 3 hónapja nálunk van, ő fekete, és a lába nem egészséges, így biztosan kevés esélye volt gazdira, de nekünk mégis ő volt a legszimpatikusabb, így örökbe fogadtuk. Azóta is találgatjuk miből lehet összerakva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!