Idos csivava szeru kutyusom nem eszik ma reggeltol mitol lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap este még semmi baja nem volt ma reggel mar nem evett es csak kedvtelenul ossze gubozva buval belelten fekszik. Inni iszik es csoval is meg fulel ha olyan de a kaja nem kell neki. Es latom h valami nem oke. 2 honapja veszitette el a tarsat akivel par honapos kora ota fel nott es idosodott meg. Egy evvel fiatalabb a tarsatol. De eddig nem nagyon vettem rajta eszre ilyet csak h nem evett annyit es ugy habzsolva ahogy szokott es ahogy akkor evett amikor a tarsa még elt es vele volt. A kozos kutyahazukba sem megy be. A masik kutyaeba fekszik a Nemet Juhaszeba. Akit nem nagyon kedvel de igy h egyedul maradt es soha nem volt még egyedul igy elfogadja es hozza huzodik. De a Nemet Juhasz csak 7 eve kerult ide. Mi lehet ennek az oka? Hetfon tudom csak orvoshoz vinni.aug. 3. 18:59
1/9 A kérdező kommentje:
Azt még leirom h egyebkent nem reg voltunk allatorvosnal. Mivel eleg regota kohog. Rontgenezte a doki mar nem is egyszer. Azt mondta picit vizesedik a tudeje korabol adodoan es az okozhatja ezt. Kap ra 2 fele gyogyszert. Illetve iszonyatosan elkezdett vakarozni pofajat dorzsolni, vizesen konnyezni a szeme es kicsit ilyen vizesen folyni az orra ha hapcizik. Kiderult h pollen allergia erre is kap gyogyszert par napja. Most par hete h voltunk a dokinal szinten rontgenezte es azt mondta h halistennek szervi baja nincs.
aug. 3. 19:04
2/9 anonim válasza:
Ha holnap sem eszik, egy telefon hívás azért nem kerül sokba, hívj fel egy orvost holnap.
4/9 A kérdező kommentje:
Pontosan nemtudjuk sajnos. 14 ev koruli. De hala a jo Istennek 🙏🏽 annyira sulyos bajai nincsenek szerencsere
aug. 3. 19:26
5/9 anonim válasza:
Szia hogyha egyáltalán nem eszik lehet hogy a fogaival vannak olyan problémái hogy fájnak ami ugye nem mindig mutatható ki. Én az idős kutyáimat úgy etetemt hogy először felteszek egy jó adag vizet főni megvárom még forr és utána beleteszem a száraztápot hogy jó alaposan felpuhuljon és mikor már ilyen massza állaga van odaadom a kutyának természetesen kihűlve
6/9 anonim válasza:
Remélem jól lesz a kutyád és tudtam segíteni az előzővel.
7/9 anonim válasza:
Bocsi, de nem főni rakod a vizet, csak melegedni... 🙈 szúrta a szemem
8/9 A kérdező kommentje:
Igen mar nem annyira jok a fogai. Fogkoves is neki. De mondta a doki h azt altatasban tudna leszedni es ilyen kicsi kutyat foleg h idos is mar nem akar altatni. Puha kicsi szemu tapot kap amit az ujjaimmal is ossze tudok nyomni. Mellette menuket is kap, es ilyen nyulas 100%os konzerv szeruseget. Most estere mar kicsit turkalt a kajaban es evett egy picit de latom h valami nem oke. Vagy lelkileg valami (bar nem ertem miert most jonne elo) vagy valamivel elronthatta a gyomrat. Vagy nemtudom.. de koszonom szepen! ❤️
aug. 3. 21:15
9/9 anonim válasza:
Kedves 7es nálunk van hogy ezt mondjuk amikor azt akarjuk kifejezni hogy fel akarom forralni a vizet. Lehet te ezt nem ismered de ez itt Zalában így szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!