Van 1 csivava mobsz kutyám aki a szeme az csipásodik? Miért? Arra lennék kiváncsi?
Ilyen válladékozik ...és olyan mint az ember mikor begyullad a klimától szeme!
Kinti kutya nem eszik tápot házi koszton
Minden kutya ilyen?
Nekik is begyulladhat a szemük, és nem normál esetben a kutya nem ilyen, a leírás alapján be is van neki gyulladva.
Nem akarok rosszat mondani, biztos hogy habzó szájjal nekem fognak ugrani, de sem a csivava, sem a mopsz nem kinti kutya. Rövid a szőre, se a hideg, se a meleg ellen nem véd, nincs szigetelése, kistestű. Nyáron melege lesz, télen fázni fog.
kösz mopsz1
2
Az 1 szomszédom kihivta az állatorvos és10k kiszállási dija igen meg kapott gyogyszert 3000ft VOLT 30kg az állat ezért 30k ft volt
Igy fizetett 40.000ft kösz de nem
nincs semmi baja csak a szeme zavar
Hogy ez kutyafajta minden egyes változik?
Kerti dísznek kell neked a kutya? Kistestű, biztos nincs harmic kiló. Csak be tudod vinni te is az állatorvoshoz. És garantáltan biztos vagyok, hogy csipás szemre nem harmincezer lesz a gyógyszer.
És ajánlom A magyar helyesírás szabályait, mert nagyon érthetetlen az írásod.
köszi !akkor jó
Mondták hogy "bélrendszeri problémája" lehet esetleg én kutyámnak de azóta semmi
Ha kötőhártya gyulladása van, akkor ha nem kezeled, az súlyosbodhat. Először fekélyes lesz, majd elveszti a szemét. A szem kikanalazása meg drágább lesz, mint 40k.
Jesszus, ha egy szemcseppet nem tudsz megvenni, vagy nem vagy hajlandó elvinni a dokihoz, akkor minek tartasz kutyát? Ez felelősséggel jár.
Illetve, ha valóban 30 kilós kutyád van, akkor sajnálom, hogy innen kell megtudnod, de a kutyád fajtája se nem mopsz, se nem csivava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!