Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért gondolnak bolondnak, ha...

Miért gondolnak bolondnak, ha sötétedés után csak pórázon engedem ki a kertbe a csivavámat?

Figyelt kérdés
Szeretném leszögezni, hogy nem gyerekpótlék, nincs úgy kezelve, de egy össz-vissz 3 kilós kutyáról van szó. Az esti pisi körünk sokszor éjfél körül van és nem szeretem hám + póráz nélkül kiengedni ilyenkor, hiába maradunk bent a kertben. 4 kutyánk van a csivin kívül, de egyik sem ilyen apró (többiek 8-20 kg közöttiek), rájuk nem teszek pórázt. Múltkor láttam rókát az utcában sétálgatni, halottam már baglyokat a környéken. Én úgy érzem jobb félni és elővigyázatosságból pórázra tenni, ha ne adj isten mégis rámenne egy bagoly vagy róka, elvinni nem fogja tudni. Kaptam olyan megjegyzést hogy bolond, meg paranoiás vagyok, a róka úgyse fog a kertbe bejönni, a bagoly meg rágcsálókat eszik stb.

márc. 15. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Miért? Mi lenne nélküle, elrepülne?
márc. 15. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Van ez így.

Ne törődj velük.

márc. 15. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy bolond jogos a amit írsz én falun lakom egyik munkatársam kutyájára (máltai selyem) lecsapott egy héja

Oké hogy még kölykök volt és végül nem tudta elvinni mert valahogy kicsúszott a karmok közül de akkor is bammeg nem hittem volna hogy ilyen megtörténhet

márc. 15. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Teljesen igazad van. Mi póráz nélkül vittük ki a csivavánkat, és egy éjjeli lepke elragadta.
márc. 15. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Mi is láttunk már héját a kertünkben, épp egy galambot ölt meg. Nekünk 15 kilós kutyáink vannak, őket nem féltjük, de egy pár kilós kutyát szerintem érthető.
márc. 15. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Csivát lefojtja egy komolyabb harcikandúr, szóval szerintem sem vagy paranoid, hogy ennyire figyelsz.
márc. 15. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy bolond. A mi falunk tele van rókákkal és aranysakálokkal, egy ilyen apró termetű kutyánál nem árt az óvatosság.
márc. 16. 07:17
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Egy csivavát az 5 kilós kandúrom is simán szétszedne, hogyha úgy zsákmánynak hinné, szóval nem vagy gondatlan sem nevetséges.

Igazad van.

márc. 16. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha a nagyobbakkal kint van akkor szerintem felesleges,mert a többi kutya miatt nem fog ragadozó oda menni,a rókát meg jelezni is fogják,nyilván legyél kint velük. De ha a többi kutya kint van nem kell a póráz a csivire.
márc. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!