Milyen madár adja sötétedés után ezt a hangot? Azt gondoltam, hogy valami állat riasztó, de ma láttam is a madarat. Valami nagyobb testű és ütemesen víííjj, vííjjjj...
Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 21:32
1/14 anonim válasza:
Szerintem valami bagoly féle lehet.
2/14 anonim válasza:
Én csak olyat hallok, hogy csip-csip-csip csííííp csip-csip-csip-csííííp.
Viccet félretéve sztem értem mire gondolsz, nem lehet, hogy fácán? Youtubeon van madárhang sorozat nevekkel, képekkel, nézz meg párat aztán hátha meglesz, úgy a tuti.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Ha sötétedés után szól és nagy testű, akkor csak valamilyen bagoly lehet. Macskabagoly, erdei fülesbagoly. Nem tudod esetleg felvenni és feltölteni valahová a hangot?
7/14 anonim válasza:
6: tényleg, egy tök fekete videón is teljesen jó a youtube-ra google fiókkal, kíváncsi vagyok, szívesen végignézem akkor a madárhangokat.
9/14 anonim válasza:
#8 A denevér nem nagy testű és nem szól hangosan, emberi füllel nem is hallod a hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!