Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szüleim kutyáját nem tudom...

Szüleim kutyáját nem tudom magammal hozni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Szüleim után maradt egy 9 éves kutyus. Kertes házban élte le a 9 évét. Én albérletbe lakom,ahova nem hozható állat (főbérlő nem engedi). Körbekérdeztem a lehetséges ismerősöket,de sajnos senkihez sem tudom vinni. Csak a gazdikeresés jöhet szóba? (Vannak oldalak ahol meg lehet hirdetni). Mindenképp találkoznék a leendő gazdikkal, megnézném az új otthonát stb.
júl. 28. 19:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
júl. 28. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Mi van a kertes házzal? Eladtad?

Az új tulaj nem szeretné megtartani a kutyust?

júl. 28. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt kérdezném, hogy mennyire jólnevelt, "normális", szociális (más kutyákkal, emberekkel) a kutyus, foglalkoztak-e vele a szüleid, esetleg kutyasulizás volt-e anno, volt-e rendszeresen sétáltatva stb.? Mert ha egy jól szocializált, engedelmes, barátságos családi kutyáról van szó, akkor nyugodtan kérd menhely segítségét, az ilyen kutyáknak gyorsan találnak gazdát, mivel nem ismeretlen az előélete. Ha kinti-benti volt még jobb, mert könnyebb lakásba szoktatni, a szobatisztaság kevésbé problémás stb.
júl. 28. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
Menhelyre viheted, de készülj fel rá, hogy kiteszik Facebookra, és a kommentekben szét leszel szedve, amiért nem tartod meg.
júl. 28. 23:47
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Írd ki kutyás facebook csoportokba, biztos találsz neki gazdit.
júl. 29. 08:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a házzal? Nem tudtok oda költözni? Vagy nem tudjátok eladni és az árából venni valamit?
júl. 30. 09:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Odaköltözni nem tudunk sajnos eléggé kieső vidéki helyen van messze a munkánktól. Az eladni egyenlőre nem tudom ,mert nem csak én vagyok az örököse.
júl. 30. 18:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
És a másik örökös sem opció?
júl. 30. 20:12
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, van kutyusuk és nem jön ki a szüleim kutyusával.
aug. 6. 21:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez megoldható. Beszéljétek szakemberrel. Természetesen lehet, hogy haverok nem lesznek, de korrekt lakóházat lehet belőlük csinálni.
aug. 6. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!