Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szüleim kutyáját nem tudom...

Szüleim kutyáját nem tudom magammal hozni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Szüleim után maradt egy 9 éves kutyus. Kertes házban élte le a 9 évét. Én albérletbe lakom,ahova nem hozható állat (főbérlő nem engedi). Körbekérdeztem a lehetséges ismerősöket,de sajnos senkihez sem tudom vinni. Csak a gazdikeresés jöhet szóba? (Vannak oldalak ahol meg lehet hirdetni). Mindenképp találkoznék a leendő gazdikkal, megnézném az új otthonát stb.
júl. 28. 19:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fajtájú, mit lehet róla tudni?
júl. 28. 19:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Közepes termetű,rövidszőrű,keverék örökbegogadott,szuka kutyus.
júl. 28. 19:22
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

?Gazdi keresés

Másik albérlet?

Alkudni az aktuális főbérlővel, hogy nem lehetne-e a kutyát oda vinni (esetleg magasabb kaució)

Valamelyik állatmenhely? (sajnos ott is gyakran kis pénzmaggal lehet olajozni a kutya útját)

Sajnos nagy vonalakban ezek a lehetőségek.

júl. 28. 19:24
 4/20 anonim ***** válasza:
80%

Én tudom mit tennék. Én új albérletet keresnék.

De ha ezt nem akarod, akkor pedig igen, gazdikeresés.

júl. 28. 19:25
 5/20 A kérdező kommentje:

állatmenhelyet én sem tartom jó ötletnek,akkor már inkább a gazdi keresés, akit előzetesen megismernék, megnézném az új otthonát a kutyusnak stb.

Ha a főbérlő bele is menne (amire sajnos csekély az esély) én és a párom is dolgozunk 8 órában, így egyedül lenne ebben a pici lakásban, félek hogy nem tudné megszokni.

júl. 28. 19:27
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem elkedvetleníteni akarlak, csak realista vagyok.

Nagyon, nagyon kevés az esély arra, hogy bárki befogadjon egy 9 éves, fajtajellegen nem mutató, átlag keverék kutyát.

júl. 28. 19:27
 7/20 A kérdező kommentje:
új albérlet keresés is szóba jöhet,de elég égető a helyzet mert most sem megoldott az elhelyzése. Új albérlet keresése, ami az állat miatt anyagilag is megterhelőbb nemtudom milyen gyorsan jönne össze.
júl. 28. 19:28
 8/20 A kérdező kommentje:
Igen és is félek ettől, hogy nehéz. De sajnos olyan tanácstalan vagyok, nemtudom mit tegyek.
júl. 28. 19:29
 9/20 A kérdező kommentje:
Félel hogy jelenleg anyagilag nem férne bele egy másik albérlet, főleg hogy a kutyabarát lakások drágábbak
júl. 28. 19:32
 10/20 anonim ***** válasza:
73%

A kutya simán kibír 8-12 órát egyedül (persze ehhez lehet, hogy tanítani kell).

Ha be tudjátok osztani, hogy legyen napi 3 séta, kis tanítás (mint "közös buli" és mint szellemi fárasztás)

Úgy mondom, hogy fekete kutyának nehéz gazdát találni, hogy eddig mind a három kutyánk fekete keverék volt.

Ha ti be tudjátok fogadni, akkor számoljatok azzal, hogy a kutya idő és pénz. A táp a mi vizslaméretűnknek két havonta 15 000Ft. Oltások, féreg elleni védelem, néha okozott kár (ebből a szempontból szerencsések voltunk, de néhány cipőből "kicsomagolták a lábszagot"), orvos, néha kutyapanzió, vagy ajándék a haveroknak, hogy vigyáztak rá.

júl. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!