Szüleim kutyáját nem tudom magammal hozni. Mit tehetek?
?Gazdi keresés
Másik albérlet?
Alkudni az aktuális főbérlővel, hogy nem lehetne-e a kutyát oda vinni (esetleg magasabb kaució)
Valamelyik állatmenhely? (sajnos ott is gyakran kis pénzmaggal lehet olajozni a kutya útját)
Sajnos nagy vonalakban ezek a lehetőségek.
Én tudom mit tennék. Én új albérletet keresnék.
De ha ezt nem akarod, akkor pedig igen, gazdikeresés.
állatmenhelyet én sem tartom jó ötletnek,akkor már inkább a gazdi keresés, akit előzetesen megismernék, megnézném az új otthonát a kutyusnak stb.
Ha a főbérlő bele is menne (amire sajnos csekély az esély) én és a párom is dolgozunk 8 órában, így egyedül lenne ebben a pici lakásban, félek hogy nem tudné megszokni.
Nem elkedvetleníteni akarlak, csak realista vagyok.
Nagyon, nagyon kevés az esély arra, hogy bárki befogadjon egy 9 éves, fajtajellegen nem mutató, átlag keverék kutyát.
A kutya simán kibír 8-12 órát egyedül (persze ehhez lehet, hogy tanítani kell).
Ha be tudjátok osztani, hogy legyen napi 3 séta, kis tanítás (mint "közös buli" és mint szellemi fárasztás)
Úgy mondom, hogy fekete kutyának nehéz gazdát találni, hogy eddig mind a három kutyánk fekete keverék volt.
Ha ti be tudjátok fogadni, akkor számoljatok azzal, hogy a kutya idő és pénz. A táp a mi vizslaméretűnknek két havonta 15 000Ft. Oltások, féreg elleni védelem, néha okozott kár (ebből a szempontból szerencsések voltunk, de néhány cipőből "kicsomagolták a lábszagot"), orvos, néha kutyapanzió, vagy ajándék a haveroknak, hogy vigyáztak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!