Mas helyeken is "hanyag" az allatorvos?
A reggel meghalt a kutyusom,szep kort megelt ,lassan toltotte volna a 16 evet..igazabol egy eve kezdett az allapota romlani,addig az oltasokon kivul dokihoz sem kellett jarnunk.
Tavaly kezdodott egy fulgyulladassal,de azt folyamatosan kezeltuk volt amikor visszatert,volt amikor semmi baja nem volt honapokig.Aztan most pont egy ket-harom honapja elvittem egy teljes kivizsgalasra,mondtak,hogy a vesejevel lehet problema van.Ket doki volt,az egyik allitotta,hogy daganata van (de ennyi tehat semmi komolyabb vizsgalat utana),a masik,hogy cukorbeteg.Igazabol a masodik volt,aki mindig is kezelte ,egy harom hete lett egy seb,vagas a laban nehezen is gyogyult,rafogodott a cukorbetegsegere.
Tegnap mar vereset pisilt,tegnap reggel volt dokinal,mert ket napig nem nagyon evett,de akkor sem volt olyan nagy vizsgalat.Este hivtam ma kellett volna egy infuzios kezelesre vigyem (azt mondta biztos kullancsos,de a gyogyszert pont ok adtak be)
Erre csak annyira akarok kiterni,hogy masnal is igy van? Ha tegnap reggel esetleg megvizsgalja rendesen akkor nem szenvedi vegig az egesz ejjelt (sirt,ugatott,labra sem tudtuk mar allitani) es akkor lehet az mellett dontunk,hogy elaltatjuk.Tenyleg rengeteg penzbe kerulnek az orvosok,amit nem is sajnalok a kutyamtol,de miutan szoltam,hogy meghalt szegenyke,nem megyunk a rendelobe, benyogi,hogy lehet tenyleg daganatos van.
Valtottam mar mas orvosrol,volt olyan,hogy klinikara vittem (egy van itt nalunk) ,akkor nezte a csaj,hogy hogyan kell a dozist beadja az injekcionak,igy tobbet nem mentem.Az elozo kutyammal is ugy jartam egy masik allatorvosnal,hogy mondta,hogy meg van hulve csak,egy ket hetig jartunk minden masodik nap ,aztan egyik naprol a masikra meghalt..
Érdemes egy állatorvosnál maradni mindvégig (feltéve, ha jó szakember). Akkor látja a kutyád fejlődését. A mi állatorvosunk minden alkalommal amikor kijön hozzánk (házhoz járós, csak műtétekhez bérel műtőt, ezáltal az ára is kedvezőbb) meghallgatja a tüdejét, szívét, áttapogatja a lágyrészeket stb.
Sajnos sok a pénzéhes sarlatán köztük, ugyanúgy mint a humán vonalon, de hála égnek vannak még akik szívvel lélekkel dolgoznak.
Őszinte részvétem a kutyád miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!