Szerintetek érdemes másik dokihoz vinni a macskát?Sajnos egyre jobban fény derül rá ,hogy a mostani egy kókler.
Nagyon sajnálom, remélem helyre jön a cicád!! Mindenféle képpen vidd el máshova!!
Nekem is egy ilyen nyomorék orvos miatt halt meg a cicám...sajnos én is hibás voltam mert már az elején is tudtam, hogy valami nem oké vele nem ért hozzá meg új is volt azon a helyen de továbbra is hozzá vittem a beteg cicám nem javúlt az állapota tele tömte gyógyszerekkel, meg szurikkal meg minden bent tartotta majd mikor elkellett hozzam, másnap hivhattam vissza hogy sajnos nem élte túl a cicám....és annyit mondott rá, hogy biztos nem bírta már a szervezete a gyógyszereket ezzel nem lehet mit tenni...
Ez évekkel ezelőtt volt,sajnos semmit nem tettem az ügyben de lehet felesleges is lett volna ugyse kaptam már volna vissza a cicám.
De te még tehetsz azzal, hogy minnél előbb máshoz viszed....
Nézd, teljes együttérzéssel írom: pár napja még a lázmérő volt a rossz, most meg az orvos. Pedig lassan el kellene fogadnod a tényt, hogy a cicád dupla pozitív, súlyos tünetekkel. Megértem, hogy minden reménybe bele akarsz kapaszkodni, de a tényen, hogy FIV-es és FELV-s a cica, ez nem változtat. Helyrejöhet? Talán. De a szájgyulladással valamit kezdeni kell hosszú távon és azt csak műtéttel lehet, viszont egy dupla pozitív cicánál a műtétnek is súlyos kockázata van.
Az én cicámnak is hasonló tünetei voltak, nem evett, szájgyulladása volt és egyszer láza is. Naponta jártam vele kezelésre, minden létező gyógyszert megkapott, néha volt javulás, de egyre rövidebb időkre. Nem jött helyre, pedig a mi dokinknál alaposabbat el sem tudnék képzelni. Hetente csináltattunk teljes vérképet, de egyre rosszabb volt az eredmény. Pedig az én cicám "csak" FIV-es volt. És a doki egy percig sem kecsegtetett, őszintén elmondta, hogy sajnos a FIV az ezzel jár, ha helyre is jön, bármikor, akár a semmiből megtörténhet, hogy egyik napról a másikra elveszítjük. Ez egy súlyos, gyógyíthatatlan betegség. A te cicádnak pedig két ilyen alapbetegsége is van. Persze, tegyél meg mindent, amit csak tudsz, de muszáj tudatosítani, hogy sajnos benne van a pakliban az elveszítése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!