Mitől lehet, hogy egy kutyakozmetikus eddig jól nyírt meg egy kutyát és most eléggé hanyag munkát végzett?
10 éve egy kozmetikushoz járunk, a környéken ő tudta a legszebben lenyírni a bichonomat, tavasszal voltunk akkor is szépen volt lenyírva, megint elvittük kb 1 hónapja, mert nagyra nőtt a szőre, viszont a pofája úgy nézett ki mint ha vagy életlen ollóval lett volna nyírva vagy nem tudom, a lábán is eléggé cakkos lett a szőr, itthon én igazítottam meg..
nem tudom,mi lehetett a gond..
illetve 600 ft-al olcsóbb is volt mint tavasszal..
sz@r napja volt:) legközelebb, ha viszed, kérdezd meg nyírás előtt, hogy "amúgy hogy aludtál?" :D
Amúgy az is lehet, hogy a kutyád volt türelmetlen, és nyűgös, és ezért nem tudta olyan szépen megcsinálni.
tudom,hogy hibázni emberi dolog,csak furcsa volt,mert 10 év alatt egyszer sem volt cakkos a kutyám (egy évben 2x-3x viszem)
amúgy nagyon nyugodt,mindig sétálva megyünk oda 20 perc mire oda érünk szóval ő biztos nyugodt volt, mondjuk én azon gondolkodtam,hogy lehet az olló volt a ludas..
neki nincsenek tanulói..
azt tudom,hogy néha a közeli kutyasuliból mennek oda kozmetikusok ,de ők csak a sulis kutyákat nyírják,meg amelyik nagyon kezelhetetlen, nagy a hely több asztal van..de most egyedül volt..
na mindegy csak kíváncsi voltam a véleményetekre..
nem hibáztatom,szóval ezek után is oda járok majd,mert nagyon kedves velünk és kutyákkal egyaránt :)
lehet az olló, vagy egyszerűen csak rossz napja volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!