Mitől lehet, hogy egy kutyakozmetikus eddig jól nyírt meg egy kutyát és most eléggé hanyag munkát végzett?
10 éve egy kozmetikushoz járunk, a környéken ő tudta a legszebben lenyírni a bichonomat, tavasszal voltunk akkor is szépen volt lenyírva, megint elvittük kb 1 hónapja, mert nagyra nőtt a szőre, viszont a pofája úgy nézett ki mint ha vagy életlen ollóval lett volna nyírva vagy nem tudom, a lábán is eléggé cakkos lett a szőr, itthon én igazítottam meg..
nem tudom,mi lehetett a gond..
illetve 600 ft-al olcsóbb is volt mint tavasszal..
persze elfogadható :)
csak fura volt
Szia!
Szerintem vidd el nyugodtan legközelebb és ha akkor is "csálé" módon van megnyírva, akkor igenis kérdezd meg, hogy: ez a legújabb divat?:)
Viccen kívűl, mi is több mint 1 évig jártunk - 2 éves a kutyám - egy helyre. Mindig tökéletesen szépen megnyírta az ebet én is mindig jelen voltam. Aztán az utolsó hónapokban mindig elmaradt valami, majd az utolsó előttinél szó szerint össze-vissza nyírkálta a kutya pofáján a szőrt, az utolsó alkalommal pedig 2x belenyírt a fülébe. Nála ez valószínüleg a cukorbetegsége romlása miatti kézremegése miatt történt.
Természetesen sajnáltam nagyon de váltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!