Történt már veletek olyan, hogy összetalálkozott és összebalhézott 2 kutya a BKK valamely járművén ahol utaztatok?
Figyelt kérdés
Mi lett a végkifejlet?
Nem feltétlenül kell, hogy BKK legyen, és akár más állat is lehet.
júl. 17. 23:00
2/7 anonim válasza:
Elvileg 1 járművön csak 1db kutya szállítható. Kivéve a vakvezető kutyákat.
3/7 anonim válasza:
tegnap 23:46
Ez így nem igaz. Budapesten több kutya is lehet a járművön.
4/7 anonim válasza:
Egyszerre hány kutya utazhat egy járművön?
Ahány ajtón fel lehet szállni, annyi kutya utazhat minden járművön.
Pl. ha egy busznak 3 ajtaja van, akkor 3 kutya utazhat egy időben úgy,
hogy egy utas csak egy kutyát szállíthat
5/7 anonim válasza:
"ha egy busznak 3 ajtaja van, akkor 3 kutya utazhat egy időben"
Első ajtós felszállásnál akkor összesen 1 kutya.
6/7 anonim válasza:
Igen, közel egy hónapja történt, amikor a 61es villamosra felszálltam a közepes testű juhász kutyámmal akin szájkosár volt, és pórázon volt vezetve. Felszállásunk után nekirontott egy póráz és szájkosár nélküli kis terrier keverék. Szerencsére vissza tudta hívni és nem történt probléma. A gazdája szerint az én kutyám "váltotta ki belőle ezt a viselkedést" ez után követelte, hogy szálljunk le. Leszálltunk, mert az ilyen a végtelenségig el tud fajulni. Mögötte jött azonnal a következő villamos, amivel gond nélkül eljutottunk a Hűvösvölgyi végállomásig. A végállomáson ismét összefutottam a hölggyel és a kutyájával. A kutya már csak pórázon acsargott, amit a kutyám fel sem vett. A fiatal hölgy pedig kedvesen mosolygott, mintha mi sem történt volna. Szerintem elmebeteg volt.
7/7 anonim válasza:
Mondtam volna, szálljon le ő, ő utazik szabálytalanul és az ő kutyája neveletlen.
Nehogy már mindig a problémamentes kutya és gazdája szívjon az ilyen sggfejek miatt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!