Ajánlanátok megbízható helyeket honnan tudnék fajtiszta uszkár kutyust venni?
Fajtiszta azt jelenti, hogy mindkét szülö kutya, egyik sem macska.
Az FajTAtiszta.
Facebookon fajtacsoportokban érdemes körülnézni tényleg, pl. “Uszkárok törzskönyvvel/Poodles with pedigree - FCI. Én anno hasonló csoportban találtam meg a kutyusom tenyésztőjét.
Viszont nem akarlak elkeseríteni, igaz, hogy más fajta, de kistestű kutyát vettem idén, több (kb 10) tenyésztővel beszéltem és kértem árajánlatot, a legolcsóbb kennelben is 300 lett volna, az átlag 350 volt és ettől fentebb. Nem tudom uszkár téren mi a helyzet, de szerintem hasonló árszabásra számíts.
Toy uszkárt 600 alatt nem kapsz, erre készülj fel. Igazából tk-s kutyát sem nagyon kapsz már 200 alatt, a magyar fajták mozognak talán ezen az áron.
Nekem a The Devil wears Prada kennel nagyon szimpi, nem kennelben tartja a kutyákat és nem is csak a kert-ház vonalon mozoghatnak, hanem valóban foglalkozik velük, viszi őket sétálni és a kölykök szocijára is nagyon figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!