Hogyan tudtátok feldolgozni a kutyusotok végleges elaltatását?
Autoimmun beteg a kutyánk, 2 éve majdnem elveszítettük, de az orvosainak hála, velünk maradt.
Az elmúlt hetekben viszont nagyon romlott az állapota és felmerült bennünk az elengedése, de nem tudom, hogy együtt tudnék-e élni ezzel a döntéssel.
Van egy kisállat aminek meghal a gazdája...a kisállat meg egyedül marad szomorúan. Ilyen jelenetek nem ritkák földrengések után pl. Az is szomorú.
Az állatok szoktak előbb elmenni ezt aki vállalja tudja vagy megtanulja.
Sajnos ilyen a genetika. Egyszer talán mindenki meghal.
Én úgy dolgoztam fel , hogy utánajártam mi van a halál után és mi az élet.
Szia. 10 napja kellett elengednem a kutyám. 2 nappal a halála előtt lett rosszul, előtte mindig vidám, lelkes volt, mindennek úgy örült. Hétfőn rosszul lett, szerdán hívtam a dokit, nem bírtam nézni. Végstádiumú áttétes tüdőrák, rajta volt a máján, belein. És ő még talpon volt és játszott. 15 évet és 4 hónapot élt. A doki szerint csodakutya, legalább fél éve lábra állni se kellett volna tudnia.
Azóta is éjszakákon át sírok. Pedig nem kölyökként került hozzám. De vele nőttem fel. Elmondhatatlan hiányzik és fáj a szívem érte. Tele volt még élettel, volt még benne a doki szerint legalább 1-2 év, de a kib.szott betegség elvette tőlünk azt az időt, amit még együtt tölthettünk volna 😭😭💔💔💔💔
Két legrégebbi kutyabarátja mindkettő megélte a 16-ot. Pedig nem voltak annyira jól tartva, mint Ő. El voltak hízva, az egyik Friskies tálon meg farháton élt, a másik két éve ágyba fekvő volt, nem bírt lábra állni. Az enyém meg olyan gyönyörű, vidám és élettel teli volt, annyira nagyon fáj 😭😭💔💔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!