Nagyjából hány hónapos korukra érik el a végleges méretüket a csivavák?
Figyelt kérdés
Most lesz 3 hónapos nemsoká, a háta hossza már eléri a 26-27 centit. Nem kicsi csivava. Egy szaporítótól lett mentve, szóval lehet régebbről benne más is, nem tudni biztosan. Sajna nem tudom hány kiló, de olyan 3-nak tippelem már most is. Szerintetek mekkora lesz felnőtt korára? Lehetséges, hogy nem fog már túl sokat nőni? Engem nem zavar, ha óriási lesz se, csak érdeklődöm.2019. dec. 13. 15:42
1/4 anonim válasza:
Szaporítótól mentve:: Vagyis lutri mekkora lesz, mert tuti nem fajtatiszta.
2/4 anonim válasza:
6-7 kiló biztosan lesz. Enyém 13 hetesen volt 1,4kg. Most 2,8kg 8 hónaposan. Egy ideje stagnál a súlya.
Nővérem csivava mixe 10 hetesen volt 1kg. Most 4kg és még nincs egy éves :D
3/4 anonim válasza:
Minden kutya 10-12 hónapos koráig nő. Biztos hogy nagyobb lesz ennél, minimum a duplája.
4/4 anonim válasza:
Szerintem 7-8 kg környékén lesz majd, a kicsi kutyák kb 12 hónapos korukig nőnek.
Na ezért ne vegyen senki szaporítótól kutyát, tipikusan a csivava meg a törpe spitz az ami jó pénzért a jófogásról megnő 10 kilósra. :D Tőletek viszont szép, hogy befogadtatok ehelyett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!