Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyasok van...

Milyen fajta kutyasok van vagy volt?

Figyelt kérdés
A fajta leirasnak megfelelo a viselkedese, szemelyisege?
máj. 30. 06:56
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
He?
máj. 30. 07:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak keverékek voltak a családban, nekem is az van jelenleg.
máj. 30. 08:10
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Német juhász.

Komondor.

Magyar agár.

Fajtaleírásnak megfelelőek voltak.

máj. 30. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Fajkutyáim:

Dalmata

Sárhegyi

Stimmelt minden,érdekes mód eddig az összes kutyám közül az a sárhegyi volt a leglegebb kicsi voltam nemtudtam a kutyanevelésről semmit aztán hihetetlen hogy halgatott rám mindig vele lógtam ^^ azóta meg csak befogadott keverék kutyáim vannak s azt tapastaltam hogy sokkal jobb őket tartani mint megvenni egy x fajta kutyát…a befogadott kutyátol hálásabb jószág sosem lehet

máj. 30. 08:39
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Francia bulldogom van. Van, amiben megegyezik a leírásnak, de csomó dologban tök más, mint a fajtatársai.
máj. 30. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Golden retrieverünk volt, de már nem él sajnos. 16 éves korában lett elaltatva, már szinte vak volt és teljesen süket. Akkor vitte el apukám elaltatni amikor elkezdett előjönni valami csípőproblémája. Kész csoda hogy ilyen sokáig teljes életet tudott élni, nagytestű kutyákra nem jellemző. Más kutyákkal nem jött ki jól, mondhatni gyűlölt minden kutyát. A többi állattal és emberrel viszont nagyon jól kijött. Volt görögteknősünk ami nyáron szabadon volt a kertben, a kutya meg csak lefeküdt mellé és nézte egész nap, kísérte mindenhova. Egyszer valami kóbor macskával is összebarátkozott és hónapokig összebújva aludtak nap közben (amíg a macska el nem tűnt). Nagyon szelíd kutya volt és nagyon bújós, de ha más kutyákat látott, bekattant nála valami. Kölyökkori trauma, egy kóbor kutya megharapta pár hónapos korában a kerítésen keresztül, élete végéig ott volt a heg az orrán. Valószínűleg akkor tört el benne valami, amit aztán szakértői segítséggel se tudott leküzdeni magában.
máj. 30. 09:00
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Tacskó keverék kan

Angol cocker spániel fekete kan

Beagle kan

Németjuhász kan

Mudi kan

A spániel utálta a vizet vízi vadász létére. A vadászösztöne hatalmas volt. Annál is nagyobb őrző-védő vénája volt. Hogy honnan,ne kérdezd. Ha letettünk egy láda cseresznyét,ő már ült mellé,és őrizte.

A mudim imádja a vizet (???). Pedig nem sok fürdési lehetőség van a Hortobágyon...na mindegy.

De alapvetően megfeleltek a fajta leírásnak.

máj. 30. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csakis menhelyes keverékeim voltak.

Tökéletesen megfeleltek az utcaturmix avagy az árokparti fajtiszta leírásának.

Egészséges, hosszú életű, alkalmazkodó, családbarát, értelmes kutyák voltak mind és még sorolhatnám.

máj. 30. 15:42
 9/10 anonim válasza:
100%
Egy keverékem volt.
máj. 30. 17:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!!
máj. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!