Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az hogy sokan még a...

Miért van az hogy sokan még a kutyatartók között is utalják a pitbullokat és azt hiszik hogy szörnyetegek? Agresszív megállíthatatlan puszito gépek?

Figyelt kérdés
Pedig igazából, és ezt saját tapasztalatból mondom, a legjobb kutya fajta gyermek mellé! Soha az életbe nem harapná meg!
máj. 16. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Amióta világ a világ mindig utálják az emberek valamiért a másikat. Ezalól a kutyások sem kivételek. A kistestű kutyagazdik utálják a nagytestű kutyákat és fordítva.

Én csak azt utálom, ha valaki nem szedi fel a kutyaszart. :D

Nekem kutya-kutya, tök mindegy milyen fajta. Szeretem a kaukázusit is meg a csivavát is. Bár utóbbit nem tartanám. :D

máj. 17. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem mint kutyasnak azért vannak vele fenntartásaim (nem utálom őket de amit te írsz is túl elfogult) mert ha egyszer támadnak akkor nagyon veszélyesek.

Persze vannak köztük is jól neveltek, a kutyasuliban ahova járunk is szoktak lenni és nagyon cukik.

De sok köztük az ideggyenge, más kutyákat nem tűrő. És az a különbség más kutyaktol hogy pl egy nemetjuhasz harap aztán elenged. Aztán megint harap, aztán elenged.

Még egy bull elkap és nem enged az istenért se csak marcangol.

Kívánom hogy soha ne lásd hogy ez történik a kutyaddal hogy elkapjak és ha szetvered a fejét se engedi el ameg meg nem ölte.

Na ezért tartják veszélyesnek.

máj. 18. 06:49
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Már több kérdésnél leírtam: minket a kutyámmal kétszer támadott meg bull típusú kutya, mind a két esetben indokolatlanul, az egyiknél hátulról jött nekünk és mindkét esetben póráz nélkül voltak és mind a két esetben a gazdájuk sem tudta visszaparancsolni őket. Ez a két eset jól példázza, hogy a legtöbb esetben felelőtlen és alkalmatlan emberek tartanak olyan kutyákat, amik potenciálisan komoly sérüléseket okozhatnak akár emberben, akár más állatban. Azaz, ahogyan előttem már többen leírták, alapvetően nem a kutya fajtájával van probléma, hanem a tulajdonosokkal.
máj. 18. 07:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
De igen, pont azt írjuk hogy a fajtával is van baj.
máj. 21. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Pitbullal még nem találkoztam.

Amstaff-fal többel is, illetve más bull típusúval is. Nekem bevallom nem jön be a természetük. Amiket eddig ismertem, mind túlpörgött, nehezen kezelhető, romboló volt. Nem támadtak meg senkit, csak látszódott rajtuk, hogy kicsit bolondok. Persze, ez a gazdán is múlik biztosan.

máj. 28. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!