Miért van az hogy sokan még a kutyatartók között is utalják a pitbullokat és azt hiszik hogy szörnyetegek? Agresszív megállíthatatlan puszito gépek?
Amióta világ a világ mindig utálják az emberek valamiért a másikat. Ezalól a kutyások sem kivételek. A kistestű kutyagazdik utálják a nagytestű kutyákat és fordítva.
Én csak azt utálom, ha valaki nem szedi fel a kutyaszart. :D
Nekem kutya-kutya, tök mindegy milyen fajta. Szeretem a kaukázusit is meg a csivavát is. Bár utóbbit nem tartanám. :D
Nekem mint kutyasnak azért vannak vele fenntartásaim (nem utálom őket de amit te írsz is túl elfogult) mert ha egyszer támadnak akkor nagyon veszélyesek.
Persze vannak köztük is jól neveltek, a kutyasuliban ahova járunk is szoktak lenni és nagyon cukik.
De sok köztük az ideggyenge, más kutyákat nem tűrő. És az a különbség más kutyaktol hogy pl egy nemetjuhasz harap aztán elenged. Aztán megint harap, aztán elenged.
Még egy bull elkap és nem enged az istenért se csak marcangol.
Kívánom hogy soha ne lásd hogy ez történik a kutyaddal hogy elkapjak és ha szetvered a fejét se engedi el ameg meg nem ölte.
Na ezért tartják veszélyesnek.
Pitbullal még nem találkoztam.
Amstaff-fal többel is, illetve más bull típusúval is. Nekem bevallom nem jön be a természetük. Amiket eddig ismertem, mind túlpörgött, nehezen kezelhető, romboló volt. Nem támadtak meg senkit, csak látszódott rajtuk, hogy kicsit bolondok. Persze, ez a gazdán is múlik biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!