Miért lettek ilyen ellenségesek sokan a kutyákkal Budapesten?
Belvárosban élek és egyre több üzlet plakátolja ki, hogy a járda és a fal nem kutya wc.
Kakit nyilván mindenki összeszedi, de őket a pisi is zavarja.
Csak nem várhatják el, hogy csak a futtatóba pisiljen az eb, a kutyák szeretnek jelölgetni, a ház falának meg nem lesz baja egy kis pisitől
Talan mert nem a jardara meg falra kellene hugyoztatni a kutyadat.
Odamegyek hozzad es a faladra hugyozok, jo lesz? Egesz nap hugy szag lesz korulotted.
Nem a kutyakkal ellensegesek, hanem a troger bunko suttyo gazdakkal szemben mint te is vagy.
Hat pedig ez rohadt undorito, mondom ezt kutyaskent. En is Budapesten elek, de nekem se tetszik az, ha egy kutya lehugyozza a falat vagy egy kocsit, stb.
En pont mondjuk olyan helyen elek, ahol van zold terulet, igy ha lemegyunk, rogton oda szokott pisilni a kutyam illetve ivartalan, nem jelolget.
Azt nem tudom, hogy meg lehet-e tanitani egy kutyanak, hogy mondjuk csak a fure pisiljen es varja meg, amig oda nem ertek...passz.
De szerintem is undorito ez az egesz.
Es nem az volna a baj, hogy egy kutya heti egyszer lepisili a falat. Hanem naponta ezerszer megtortenik ez es biza ez igy eleg budos.
Persze Budapestrol beszelunk, igy helytol fuggoen benne van a pakliban, hogy emberek is lepisilik...ez is hanyinger.
Belvárosban élek. Én valahogy meg tudtam tanítani a kutyának, hogy nem házfalra, kocsira kell hugyozni, hanem fára, fűre vagy ha ez nincs akkor a lefolyóba.
27F,amstaff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!