Hogyan lehet tisztítani a kötélből készült játékokat?
Figyelt kérdés
Kis kutyám nagyon szereti a kötélből készült játékokat, labdát, csomós zsinórt stb. Ti hogyan szoktátok tisztán tartani?ápr. 27. 04:33
1/9 anonim válasza:
Én nem szoktam mosni, de nálunk udvaron van kint minden játék. Ha lakásban zavarna hogy piszkos, akkor egy mosózsákba beraknám és kimosnám.
3/9 anonim válasza:
Kb. 2-3 havonta mosok kutyacuccokat, ilyenkor általában összejön 1-2 adag. Lakáskutya, szóval kutyláb-törölközőt, pokrócot, mosható játékot, ágyának a huzatát stb., 60 fokon, utána fertőtlenítem a mosógépet. Ami nagyon homokos, saras azt előtte beáztatom Domestosos vagy mosószódás vízbe.
4/9 anonim válasza:
A színezett köteleket nem lehet mosni, mert kioldódik a festék belőle. Maximum kézzel, ha nem számít, hogy csúnyább lesz utána.
5/9 anonim válasza:
4-es :) A színes kötéljátékokat úgy mosom, ahogy a fentiek írták. NEM oldódik ki a színe. A mosóhálóba berakom őket, sőt, még a kis labdákat, gumijátékokat is. Még a kutya takaróját, plüsseit is a gépbe. A mosószer mindegy, én van, amikor mosogatószert teszek bele (Jar, Cif), vagy wu2 shampont, de bármilyen mosószer jó, lényeg, hogy oldja a piszkot. Az öblítő adagolójába pedig 20%-os ecetet öntök. Ez szagtalanít és fertőtlenít. 45fokos vízben mosom, de ennél forróbban ne mosd. A keményebb játékok kopognak a mosógép dobban, de az nem baj. :)
6/9 anonim válasza:
A mosogatószer és a sampon az nulla mosásra való? Ecet? Tönkreteszi a gumi tömítéseket! Egyre jobb. Ne haragudj, de én ezek után nem tudlak komolyan venni. Eleve nem értem kell olyat cáfolni, amit saját magam tapasztaltam és ezáltal létező tény.
7/9 anonim válasza:
*az mióta mosásra
(Android belejavított)
8/9 anonim válasza:
6-os: a mosogatószer és a sampon zsíroldó hatású, ez a tisztító mechanizmusa, kímélőbb, mint a normál mosószerek, szokták ajánlani kényesebb dolgok mosására. Az ecet, ha nem töményen több liternyit használsz minden nap, nem fogja tönkretenni a mosógépet, a saját törölközőinket is azzal öblítem néha, bár alapból is mosóparfümöt és nem öblítőt használok, de a kutyacuccokat is ecettel öblítem valóban. 3-as vagyok.
9/9 anonim válasza:
A mosogatószer habzik, a mosószer nem és a PH-juk is teljesen más. A kettőt nem lehet helyettesíteni egymással. Vagy ha szerinted igen, akkor legközelebb mosogass mosószerrel.
> "Az ecet, ha nem töményen több liternyit használsz minden nap, nem fogja tönkretenni a mosógépet"
Nem is azonnal teszi tönkre, hanem szépen folyamatosan az évek alatt. Ilyenkor szokott az jönni, hogy ráfogják a silány alkatrészekre a hibát, pedig csak simán az ecet tette tönkre. Kifejezetten káros rendszeresen ecetet tölteni a mosógép öblítő rekeszébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!