Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy győzzem meg a szüleimet...

Hogy győzzem meg a szüleimet hogy kapjak egy kiskutyát?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy saját kisállatot. Főleg a tacsikat szeretem ezért egy olyan kutyust szeretnék. Anya megengedné, de apa valamiért szinte hajthatatlan. Nem tudom hogy kéne meggyőzzem. Tudnátok tippeket mondani?

ápr. 21. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Valszeg azért nem akar, mert tudja, hogy rámaradna a kutya gondozása. Nőj fel, költözz el otthonról és szerezz magadnak egy kutyát.
ápr. 22. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Egy dolog kimaradt: A kutyához érteni is kell. Meg kell tanítani az alap fegyelmezőre és arra, hogy mit tehet és mit nem (a 2. a fontosabb).

Nekem már volt két kutyám. Most fogadtam be a 3.-at. Ilyen még nem volt: ha megunja a "hopikáztatást" feltalpal a kezemre. Az utolsó kutyasulin jól összekarmolászta (azóta megtanulta, hogy nem mancsolhat rám).

Ha nem tudod, hogyan kell kezelni, vagy nem tudsz kellően határozottan fellépni (egy iskolás erre a legritkább esetben képes), akkor a kutya veszélyes is lehet. Nem azért, mert bántani akar hanem, mert nem tudja, hogy mit csinálhat és mit nem.

ápr. 22. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

15 eevig el egy kutya. Tudsz 15 evig gondoskodni rola ? Lesz parod, egyetem , stb viszed magaddal .

Orvosi koltsegek horror aron vannak. Egy komolyabb betegseg tobb 100 ezer ft.

Minosegi tap jutifalat ez meg az 25+ ezer ft / honap. Nuncs baratokkal csavargas , rossz ido betegseg. A lutyat vinni KELL , es nem napi 2x 10 percre pisikelni.

En a gyereknek soha nem vennek kutyat , csak ha en akarok kutyat.

Kaphatna horcsogot vagy egyeb olyan allatot ami nem tizensokevig el. Es az eltartasa , gondozasa sem olyan maceras mint egy kutyae. Akit nevelni is kell raadasul nem is keveset.

ápr. 22. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 17 éves a kutyám. Múlt héten 300ezret hagytunk dokinál. Ez csepp a tengerben, tudnék mesélni a 17 évről. A kutya nem annyi, hogy cuki, és jó ha épp unatkozol.

Örülök, hogy vannak szülők, akik a gyerekeknek nem engedik meg a kutyát gondolván, hogy max majd kihajitjuk. Vélhetően apád tudja, hogy mivel jár(hat), és mekkora elköteleződés.

Ha felnőtt leszel, és lesz saját kereseted, lakásod, akkor vállalj egy kis családtagot, addig ne.

ápr. 22. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell meggyőzni.

Majd amikor lesz saját lakásod, saját kereseted, akkor legyen kutyád is.

Mert gondolom, nem te fizetnéd a többszázezres költséget amikor sos-ben pl műteni kell a kutyát. Nem te veszed a tápot, és még sorolhatnám.

Gyereknek nem való kutya, ez tény.

ápr. 24. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!