Hogyan gyözzem meg a szüleimet hogy megkapjak egy kiskutyát?
Lehetőleg rövid idő alatt!
Azt tudni kell hogy a szüleimet nehéz meggyőzni dolgokról!
Ahogyan azt is hogy már van kutyánk és ahányszor rákérdezek ezt vetik fel!
Én 23 vagyok, és csak most lehetett kutyám, hogy az egyetem miatt félig elköltöztem. De így is közel 6 hónapomba került.
Nah az én szüleimet is nehéz meggyőzni :D
Úgyhogy szerintem ne reménykedj:((
Lehet azért nem engedik, mert nem foglalkozol a másik kutyussal. Én is így voltam vele, sokáig szemeztem a retrieverekkel (mivel barátnőm apukája golden retriever tenyésztő volt, és sokat jártam köztük) és szerettem volna sajátot, de természetesen nem engedték. Ekkor volt már egy kutyusunk, egy puli. Háát nagyon makacs kutya volt, és nem is nagyon szerettem, meg ő sem engem.
De mivel ekkor nem láttam más megoldást, elkezdtem vele foglalkozni, kisebb-nagyobb sikerekkel. Reménykedve ezáltal, hogy szüleim látják, mennyire komolyak a szándékaim és rám bízhatnak egy kutyát. 2 évembe telt mire a puli és én, olyan elválaszthatatlan barátok lettünk, hogy szinte el is feledtem a másik kutya kérdését. Ekkor szüleim előálltak maguktól, ha szeretném megkapom a vágyot kutyafajtám. Tehát maguktól. Ez azért is jó volt, mert a puli által sokat tanultam, és így már fel is voltam készülve az új kutyára. Szóval esetleg lehet ilyen irányból kéne próbálkozni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!