Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy legyen egy yorkim?
Egy yorkshire terriert szeretnék. Nagy, kertes házban lakunk, meg vannak rá az anyagiak. Annyi a probléma, hogy már van egy kinti kutyám (labrador-kuvasz keverék). Szoktam vele törődni, de a szüleim azt mondják, hogy még magam után sem takarítok, nem hogy egy kutya után. Második ok, hogy nem lehet, hogy most vettünk szőnyegeket és nem akarják hogy kutyapiszokban áradozzon. Azt mondják büdös, hullik a szőre, nyáladzik..KÖNYÖRGÖM! Barátomnak van yorkia, ma áthozta nálunk, anya egyenesen megzabálta, apa csak nézte. Megpróbáltam megfűzni őket most, kb. 10 perce, de semmi. Az iskolában kitűnő tanuló vagyok.
Ilyenekkel ne gyertek:
-1000 ilyen kérdés van gyakorin, minek kérdezel?
-Divatból kell neked a kutya, mert a barátodnak is van.
12/L
Ha a szüleid nem engedik, nem tudsz mit tenni. Ha Neked lesz saját kasszád és majd belefér egy kiskutya, meg az idődbe is és még mindig szeretnél, akkor gondolkozz rajta.
Én még a szüleimmel lakom, de teljesen önellátó vagyok, emellett van egy cicám,2 nagytestű kutyám és papagájaim. Mindig van félretéve elegendő pénz az ellátásukra, elég idő a gondozásukra. Az, hogy hogy tanulsz, semmit nem befolyásol, ugyanis abból a kutya semmit nem érzékel, max neked lesz később jobb dolgod.
Én azt javaslom, várj még, foglalkozz a meglevő kutyáddal. 12 évesen hidd el, néhány év múlva 2 kutyával nagyon nehéz dolgod lenne, mert nem vagy elég érett hozzá. Addig játssz a barátod yorkie-jával!
Aha, ismerős... Akkor nézd meg hogy az "ismerősöktől" vett kutyákkal milyen jó tapasztalatok vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!