A kutya aludhat veled az ágyban? Felmehet a fotelre?
Nem szőrözi össze?
Társasházi lakás. Egyedül élek. Új kutyus lenne.
Aki szerint nem undorito ha a gyerek telibe hányja vagy szarja azzal.szerintem gondok vannak.
En szeretem a gyerekem , szeretek anya lenni , de ami teny az teny. A hányas, szaras taknyolas nyáladzas undorito. 🤷♀️
Ágyra felmehetnek, fotelokra nem, pont azért, mert szőröznek és kb csak akkor használom a fotelt, ha vendégek jönnek. 100 éve még általános volt, hogy a házakban döngölt padlón éltek, nem biztos, hogy minden esetben szükséges ezt a higiéniát ennyire túlgondolni. 20 fok felett a természetben én bárhol leülök, elfekszem a füvön és még élek...
Van egy csomó fajta, aminek nem hullik a szőre, válassz olyat - ha visszamehetnék az időbe, valószínű én is így tennék-.
Nem, de nem (csak) a szőr miatt.
Én nevelem a kutyát és kellenek a határok. Jönnek hozzánk vendégek, nem akarom, hogy felmásszon melléjük. Ugyanígy alap, hogy asztalról sem kap enni.
Mondjuk 90%-ban nálunk kint van a kutya, mert sokkal alkalmasabb ott neki.
“Utáljátok a gyereket, üljön a kutyátok az arcotokra,”
Hogy vág egybe a két téma? A gyerek sír, üvölt, hisztizik, évekig törölni kell a seggét, takarítani a hányást stb.
A kutya csendben elvan és kint végzi a dolgát, nem nekem kell tisztába tenni. Oké néha behány, mert ő is lehet beteg, de ez messze nem olyan gyakori, mint egy gyereknél.
" Utaljatok a gyereket uljon a kutya az arcotokra"
Ez a ketto hogy jon ossze ?
Nalad a gyerek csupasz seggel az arcodra ul ? Ha igen akkor vannak ám bajok 😅
Vagy abban mérjük , hogy szeretjuk e a gyerekeinket , hogy undoritonak talaljuk a hányasukat es egyeb mas testnedveiket? 🤔
Vessetek az oroszlanok ele , de egy rakas szar az szar marad még akkor is ha azt az en egyszem draga kisfiam is csinalta. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!