Állatorvosnak milyen ajándékot lehetne adni?
Megmentette a kutyánk életét és még tuti vissza fogunk járni egy bizonyos betegség miatt. Szeretnénk a következő alkalommal ajándékot adni. Ti mit vinnétek?
Férfi orvos
Rendezzük, igen az nem kevés.
Merci csoki jutott eszembe, hogy mindenki vehessen belőle mert többen segítettek a beavatkozáson.
Én csináltam egy köszönő-kártyát, a kutyám tappancslenyomatával, és mellé egy díszdobozos csokoládét.
Kicsit ilyen adtam is-nem is. Ez inkább eszmei értékű volt, nem is hoztam zavarba
Szia!
Attól függ. Szerintem egy Merci, vagy Lindt, amiből többen tudnak venni tökéletes, nem kell, hogy nagy legyen. Minden doki és rendelő más, de ahol én eddig megfordultam, ott az ilyen ajándékokat közösen fogyasztottuk el. Alkoholt nem mindenki iszik, van aki csak bizonyos fajtáit szereti. Egy doboz csokiban benne van a gesztus, annál több nem is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!