A kutyám teherbe ejtette a szomszéd kutyát és most azt akarja hogy én fizessem az állatorvost! Mit tehetek?
A kutyám és a szomszéd kutya szokott együtt játszani de úgy néz ki kicsit több is volt köztük mert a szomszédom mondja hogy vemhes a kutyája és az én kutyám az apa.
Azt akarja hogy én fizessem az állatorvost és ellés után pedig “kutyatartást” akar fizettetni a kiskutyák után.
Kérhetek apasági tesztet?
De oké, akkor legyen neked igazad. Ha a te szukád lesz vemhes. Tartsál el plusz 5-6-7 kutyát. Vagy fojtsd vízbe őket. Ezek aztán emberséges megoldások.
Bocs, nekem volt eszem és ivartalan kutyám van.
37# Juhászkutya fajták tenyésztőit ismerem. Személyesen, közelebbről úgy egy tucatot, távolabbról nagyjából ötvenet, mivel egy időben dolgoztam tenyésztőkkel. Akiket távolabbról ismerek, azokról nyilván nem tudok nyilatkozni, de akiket közelebbről, azoknak általában be szokott jönni a "saccuk" a megtartott kutyákkal. Nem 100%-ban, de úgy 80-90-ben. A lutri viszont szerintem nem ennél a százaléknál kezdődik.
"Amelyik tenyésztő azt mondja, hogy egy 8 hetes kölyökről látja, milyen lesz 1-1,5 évesen, az hazudik, és ha elhiszed, csak bizonyítod, hogy nem értesz hozzá." Nem azt látja, milyen lesz 1,5 évesen, hanem azt, hogy melyek a legígéretesebb kölykök. Ezt írtam korábban is szó szerint, tehát csak magamat ismétlem. Ha te nem ilyen tenyésztőket ismersz, sajnálom. Részemről itt be is fejezem, hiszen ez a téma nem tartozik a kérdéshez igazából. Nincs értelme itt vitatkoznunk rajta.
Esetleg ivartalaníttatnia kellett volna, ha már annyi sincs benne, hogy figyeljen rá, hogy nehogy megdugják...
Nekünk több nőstény kutyánk volt, most is van egy, ivaros, érdekes módon egyik sem lett vemhes. Gazda odafigyelése és felelőssége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!